Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Gepubliceerd op:

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van een woning, kantoor of bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar een gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing. Minerale Meldorfer steenstrips van Caparol bieden die efficiënte geveloplossing voor renovatie én nieuwbouw. Met steenstrips als gevelafwerking kunt u op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen.

Het ongeëvenaarde assortiment minerale steenstrips stelt opdrachtgevers en ontwerpers in staat om met Caparol ieder gevelidee tot in de details te realiseren. Dankzij de veelzijdige en flexibele toepassingsmogelijkheden zijn de Meldorfer steenstrips van Caparol geschikt voor ieder type gebouw, van eigentijds tot traditioneel. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Stuk voor stuk met de hand gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de steenstrips een basis voor een fraaie en duurzame gevel.

Met minerale Meldorfer steenstrips kunt u alle kanten op. Alle steenstripmaterialen zijn te combineren met zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde gevelsystemen. Ook op wandplaten, schoorstenen en andere prefab-gevelelementen zijn steenstrips een perfecte eindafwerking. Met Caparol kunt u zo een complete voor- of achtergevel van een woning in één dag vervangen. Zo blijft de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt en zijn de woningen snel weer te gebruiken.

Caparol biedt u naast de Meldorfer steenstrips nóg een aantal mogelijkheden in vormgeving voor uw gevel. Vraag de brochure aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

        

Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...
Koston Nederland BV
Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...