Leegstaand vastgoed rondom feestdagen vaak doelwit van vandalen

Leegstaand vastgoed rondom feestdagen vaak doelwit van vandalen

Gepubliceerd op:

Met de komst van Sinterklaas is het feestelijke seizoen van 2015 begonnen. Voor veel mensen is dit de tijd om even vrij te nemen of op vakantie te gaan. Het is echter ook de tijd dat vandalen, krakers en dieven hun slag slaan. Met name de jaarwisseling kenmerkt zich door incidenten zoals brand, diefstal en overlast.


Bescherm uw vastgoed tijdens de feestdagen
Rondom de feestdagen zijn verlaten bouwterreinen, lege kantoorpanden en schoolgebouwen vaak het doelwit van ongewenste gasten en activiteiten. Leegstaand vastgoed valt in deze periode gemakkelijk ten prooi aan kwaadwillenden, terwijl de meeste mensen thuis de feestdagen vieren. Afgelopen jaar nog brandde een basisschool af en raakte de school ernaast flink beschadigd. De schade kan groot zijn, met soms flinke kosten tot gevolg. Een vervelende situatie voor zowel de vastgoedeigenaar als voor de omwonenden. Onderneem dus tijdig actie om deze risico’s te beperken.

Ad Hoc Toezicht biedt uitkomst
Samen met Ad Hoc Toezicht kunt u dit jaar het risico op brand of vernieling tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling beperken. Ad Hoc houdt toezicht op uw object door het plaatsen van toezichthouders of door plaatsing van camera- en alarmsystemen. Door de inzet van Ad Hoc Toezicht beperkt u risico’s op ongewenste activiteiten op uw terrein of in uw pand en kunt u met een gerust hart van de feestdagen kunt genieten.

Wilt u meer weten over hoe Ad Hoc Toezicht u kan helpen of heeft u vragen? Neem dan contact op via 070 – 312 03 50 of kijk op www.adhoctoezicht.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.
IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...
Erasmus School of Accounting & Assurance
Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ...