Alpha: the beauty of innovation

Alpha: the beauty of innovation

Gepubliceerd op:

Innovatief, elegant en duurzaam: een nieuwe generatie video-intercom-entreepanelen is nu beschikbaar. Woningcorporaties kunnen de toegang in appartementencomplexen op een veilige en stijlvolle manier regelen met de Alpha van Urmet.Het innovatieve entreepaneel heeft een hoge resistentie tegen externe invloeden, zoals schokken en stof, en is voorzien van vele andere functionaliteiten. Zo heeft het paneel de mogelijkheid tot lettertoevoeging A tot en met Z en een handige lokale wifi-verbinding, waarmee het programmeren  en onderhouden van namen in een handomdraai kan worden gedaan. Zeker in gebouwen met een redelijke tot flinke doorstroom is dat erg prettig en scheelt dat veel tijd in het up-to-date houden van alle namen van uw bewoners.
Dankzij het haarscherpe beeld en prima geluid dat de Alpha levert, kunnen bewoners goed zien wie er aanbelt. Dat verkleint de kans dat de verkeerde mensen per ongeluk binnenkomen aanzienlijk, wat een hoop onrust en onveiligheid in uw gebouwen voorkomt.

De inbouwvariant steekt slechts 12 millimeter uit de muur en is daarmee het dunste modulaire paneel op de markt. Dankzij het minimalistische, strakke design is de Alpha een ware lust voor het oog.

Benieuwd hoe het Alpha entreepaneel gebouwen nog slimmer maakt? U leest er alles over op onze website.

Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...