Deceuninck nv

  1. Leveranciers »
  2. Kozijnen »
  3. Deceuninck nv

Deceuninck nv

Bezoekadres
Bruggesteenweg 360
B-8830 Hooglede-Gits
Contactgegevens
Telefoon: +32 - 51 239 272
Deceuninck is de slimste keuze voor de meest vernieuwende kozijn- en deuroplossingen. Als betrouwbare partner voor klanten over de hele wereld, biedt Deceuninck duurzame producten aan die het comfort van huizen en gebouwen verhogen op het gebied van isolatie, veiligheid, akoestiek en luchtkwaliteit. Met meer dan 8 decennia aan ervaring op de teller is Deceuninck een gevestigde waarde wanneer het over bouwprofielen gaat.

Kunststof kozijn- en deurprofielen
Met de Elegant reeks toont Deceuninck aan dat kunststof profielen perfect passen bij hedendaagse architectuur. Het minimalistisch design met rechthoekige glaslatten, de naar voor gebrachte glaslijn en een aanslaglip tot 7 mm geeft deze kunststofreeks een ongeziene vormgeving. Kunststof kozijnen zijn gekend voor hun superieure thermische en akoestische prestaties. De Thermofibra-technologie van Deceuninck met geïntegreerde glasvezels en Forthex-versterking optimaliseren deze topperformanties nog verder.

https://elegant.deceuninck.com/nl/

Aluminium kozijn- en deurprofielen
Ook voor aluminium profielen kan je bij Deceuninck terecht. Meer nog, het bedrijf integreerde hun kennis over kunststof in hun aluminium producten. De recente Decalu-reeks wordt gekenmerkt door uitstekende Uf-waarden, vanaf 0.96 W/m²K, uiterst slanke profielen, geïntegreerde thermische isolatie en eenvoudig monteerbare glaslatten. Bijkomend voordeel: Decalu werd perfect afgestemd op de Elegant-reeks wat maakt dat beide profielen naadloos in 1 bouwontwerp geïntegreerd kunnen worden.

https://www.deceuninck.nl/nl-nl/producten/alu-kozijnen-deuren

Compatibele ventilatieoplossingen
Elegant en Decalu ramen kunnen uitgerust worden met Tunal ventilatieroosters van Deceuninck.

https://www.deceuninck.nl/nl-nl/producten/ventilatie

Gevelbekleding
Deceuninck biedt duurzame gevelbekleding aan in diverse materialen zoals kunststof, houtcomposiet en aluminium. De afwerking is mogelijk in een massakleur met of zonder houtnerfprint, folie of een coating. Het tand- en groefsysteem staat garant voor een efficiënte en correcte plaatsing.

https://www.deceuninck.nl/nl-nl/producten/gevelbekleding

Terrassystemen
Twinson terrasplanken bieden de perfecte mix van natuur en technologie. Door de voordelen van hout en kunststof te combineren in één basismateriaal, biedt Twinson het beste van beide werelden. Twinson heeft de warme uitstraling van hout, en het onderhoudsvriendelijke en duurzame voordeel van kunststof. De Twinson terrasplanken zijn uiterst slipvast (R12), splintervrij en bestand tegen krassen, schimmels en insecten. Met het nieuwe Twinson Click systeem is de installatie nog eenvoudiger.

https://twinson.com/nl-nl/

Dakrandbekleding
Zowel voor nieuwbouw als renovatie zorgen de Deceuninck dakrandprofielen voor een nauwkeurige afwerking tot in de moeilijkste hoeken. Deze producten zijn verkrijgbaar in kunststof hardschuim, als holwandige profielen of een in houtcomposiet uitvoering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De afwerking is mogelijk in een massakleur, folie of coating, welke ook te verkrijgen zijn op diverse afwerkingsprofielen.

https://www.deceuninck.nl/nl-nl/producten/gevelbekleding

Beschikbare video van Deceuninck nv

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Bij AVONED staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Hernieuwbare energie voor de mensen ...