Circulair verbindingsproduct is dé 'gamechanger' voor de gevelbouw

Circulair verbindingsproduct is dé 'gamechanger' voor de gevelbouw

Gepubliceerd op:

Schöck Isolink F is een circulair én demontabel gevelanker wat snel en gemakkelijk te installeren is zonder onnodige tijdverspilling.

Het innovatieve materiaal glasvezelcomposiet is feitelijk de basis voor een aantal slimme verbindingsoplossingen, met name voor de gevelbouw. De thermische geleiding van glasvezelcomposiet is 300x minder dan aluminium.
Hierdoor kunnen er tot 50% slankere gevels worden ontworpen zonder verlies op de RC-waarde.

Universele verbinding
In het afgelopen jaar is de Isolink® droge montagemethode ontwikkeld. De koppeling van deze iconische staaf is universeel en vergroot de inzetbaarheid van Isolink F. Het nieuwe gevelanker kan met alle typen gevelsystemen, gevelbeplating, adapters en gewichten toegepast worden. Kortom, we hebben het hier over een multifunctionele innovatie!

Duurzaam én circulair
Uiteraard is er onderzoek gedaan naar de milieuprestaties. Dat leverde zeer goede resultaten op: alleen al in de productiefase is er 17 % minder CO2 uitstoot dan bij stalen varianten. Dat maakt dat Isolink F het duurzame én circulaire alternatief is om verbindingsvraagstukken in de gevelbranche op te lossen. Sterker nog: dit product is een ware gamechanger voor de gehele gevelbouw.

Een greep uit ons leveranciersregister

Kewodak Dakmakers B.V.
Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...
IsoBouw Systems BV
IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...
Lens
We hebben oplossingen voor elk dak, onder één dak ...