Alliantie komt starters tegemoet met lening

Gepubliceerd op:

Woningcorporatie de Alliantie wil het starters met een modaal inkomen makkelijker maken een huis te kopen. In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Almere en de Gooi en Vechtstreek gaat de corporatie startersleningen verstrekken.

Voor alle koopwoningen tot € 232.000 biedt de Alliantie kopers onder de 35 jaar de mogelijkheid een starterslening af te sluiten. Het gaat om een aanvullende lening die in ieder geval de eerste drie jaar rente- en aflossingsvrij is. Kopers die er voor in aanmerking komen, worden voor het eerst huiseigenaar en hebben een inkomen van maximaal € 43.800. Huishoudens met een inkomen boven € 33.614 komen sinds 1 januari 2011 door Europese regels niet langer in aanmerking voor een sociale huurwoning. Hierdoor dreigen veel starters tussen de wal en het schip te belanden. Met de starterslening wil de Alliantie deze groep tegemoetkomen. De aanbieding geldt tot 31 december 2011.

 

Bron: PropertyNL

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...
Vlasman B.V.
Woningcorporaties doen steeds vaker een beroep op Vlasman ...