Batavia Groep en Tribal ondertekenen partnership

Batavia Groep en Tribal ondertekenen partnership

Gepubliceerd op:

Innovatief software- en adviesbureau Batavia Groep en full service internetbureau Tribal Internet Solutions hebben deze week hun samenwerkingsovereenkomst beklonken. Het is hun gezamenlijke missie om de beste, mooiste en meest volledige corporate websites voor woningcorporaties te bouwen. Corporaties die hun website willen vernieuwen en uitbreiden zijn bij Batavia Groep en Tribal Internet Solutions aan het juiste adres. Het levert ze een duidelijk herkenbare en gebruiksvriendelijke website op die naadloos aansluit op het Huurdersportaal en andere portalen van Batavia Archipel.


Totaalpakket voor woningcorporaties
Om haar klanten nog beter en vollediger van dienst te zijn, is Batavia Groep op zoek gegaan naar een vaste partner voor het realiseren van de corporate websites voor woningcorporaties. Jeroen van Vliet, directeur van Batavia Groep, zegt: 'Wanneer een corporatie investeert in een huurdersportaal of een ander onderdeel van onze Archipel, willen ze vaak ook een nieuwe en bijpassende website. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een deskundige partner die deze expertise in huis heeft en ons verder aanvult. Die hebben we gevonden in Tribal Internet Solutions. Dit bedrijf bouwt al jaren succesvolle websites die makkelijk te beheren zijn en goed gevonden worden door zoekmachines. En ze werken met Umbraco, het meest gebruiksvriendelijke en bekroonde CMS platform, waar we zelf ook mee werken. Dat spreekt ons erg aan.'

Kostenbesparing voor corporaties
De eerste gezamenlijke projecten zijn inmiddels gestart. Tijs Vrolijk, directeur van Tribal Internet Solutions, verwacht dat het nieuwe partnership snel nog meer vruchten zal gaan afwerpen. 'Door de samenwerking met Batavia Groep kunnen we onze klanten voortaan een totaalpakket aanbieden. We kunnen sneller schakelen en het realiseren van koppelingen werkt gewoon eenvoudiger met een vaste partner. Het werkt prettiger, sneller en efficiënter en het levert kostenbesparing op. En daar profiteren vooral de klanten van beide bedrijven van', zegt Tijs Vrolijk.

Over Tribal Internet Solutions
Tribal heeft al ruim 13 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Tribal houdt zich bezig met het bedenken, visueel uitwerken en technisch realiseren van websites, webshops, intranetomgevingen, webapplicaties en innoverende concepten en initiatieven. Het succesvolle internetbureau heeft projecten opgeleverd voor sprekende namen als Jumbo Supermarkten, KLM Cityhopper, KPN en diverse woningcorporaties. Kijk voor meer informatie op www.tribal.nl.

Contact met Batavia Groep
Bent u geïnteresseerd in een website en de portalen van Batavia Archipel? Bel ons op 020 - 514 10 40, dan komen we graag een keer bij u langs om Batavia Archipel en onze werkwijze aan u te presenteren.

Een greep uit ons leveranciersregister

PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.
Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...
Van Scholl Advies
Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...
Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...