Over WoonEnergie

Over WoonEnergie

Gepubliceerd op:

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties en hun huurders. Wij vinden dat huurders recht hebben op voordelige en duurzame energie. En op een betrouwbare en betrokken organisatie die hen bijstaat om hun energiekosten nog verder te verlagen. Nu én in de toekomst. Wij kiezen voor duurzame relaties. Met klanten, met woningcorporaties en met de samenleving. Daarom werken we samen aan betaalbare energie en duurzaamheid.

Speciaal voor huurders: een lagere energierekening dankzij de EnergieTest
Energie besparen is makkelijker dan we denken. Bovendien is het niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu! WoonEnergie werkt samen met woningcorporaties om huurders te helpen bij het verlagen van hun energieverbruik. Zo creëren we een win-winsituatie: voor de huurder een lagere energierekening en voor het milieu minder CO2-uitstoot.
Hoe we dat doen? Onze adviseurs gaan bij uw huurders langs en nemen aan de deur een gratis EnergieTest af. Met de EnergieTest berekenen we het potentiële bespaarbedrag van de huurder. Dit doen we aan de hand van een aantal vragen. Bij het afnemen van de EnergieTest krijgt de huurder direct adviezen en nuttige tips om eenvoudig te besparen op het energieverbruik.

Speciaal voor woningcorporaties: de Eneco WarmteWinner®
Als onderdeel van de Eneco Groep biedt WoonEnergie woningcorporaties voor hun huurwoningen de Eneco WarmteWinner®. De WarmteWinner doet precies wat hij zegt: warmte terugwinnen.
We konden al heel veel dingen zelf recyclen. Van huisafval tot mobieltjes. Maar de warmte in huis was lastig. Nu wordt dat heel eenvoudig. De WarmteWinner haalt warmte uit ventilatielucht die nu met warmte en al het huis verlaat. Deze compacte warmtepomp zet de warmte daarna om in warm water voor verwarming. Pas als de warmte eruit is gehaald, verlaat de ventilatielucht het huis. Met de WarmteWinner kan maar liefst tot de helft van het gasverbruik bespaard worden.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze adviseurs vertellen u graag meer over WoonEnergie en wat wij kunnen betekenen voor uw woningcorporatie. Bel of mail met een van onze contactpersonen voor woningcorporaties via 088 – 89 51 090 of info@woonenergie.nl

  

Een greep uit ons leveranciersregister

Weikhoplex
De nieuwe generatie dak- en gevelprofielen ...
Intergas Verwarming B.V.
Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels ...
Vasco Group
Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa ...