Oranjedak

  1. Leveranciers »
  2. Daken »
  3. Dakrenovatie »
  4. Oranjedak

Oranjedak

Bezoekadres
Gildenweg 4
3334 KC Zwijndrecht
Corr.adres
Postbus 380
3330 AJ Zwijndrecht
Contactgegevens
Telefoon: 078 - 610 00 66
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering, als het gaat om dakbedekkingen, zonnepanelen, groendaken, valbeveiliging en dakonderhoud. Met ruim 40 jaar ervaring, 5 vestigingen en ruim 200 professionals heeft Oranjedak zich inmiddels als betrouwbare partner ontwikkeld op landelijk niveau.

Oranjedak gaat verder waar het voor andere bedrijven vaak stopt: wij beheersen diverse  expertises, zoals zonnestroomsystemen, Energydaken en valbeveiliging. Door dit in combinatie en in “eigen huis” uit te voeren wordt de klant compleet ontzorgt en sluiten de oplossingen en werkzaamheden nauwgezet op elkaar aan.

Ontzorgconcept voor Woningcorporaties
Woningcorporaties staan voor de opgave hun vastgoed te verduurzamen, zij moeten inzetten op energiebesparing en energieopwekking. Met het installeren van zonnepanelen op hun vastgoed wordt een stap in de goede richting gezet. Oranjedak verzorgt een optimaal ontwerp en goede afstemming van alle componenten om een zo hoog mogelijk rendement van de PV panelen te realiseren. Oranjedak heeft hiervoor een totaal ontzorgconcept ontwikkeld, waarbij middels een eigen ontwikkeld klantenportaal direct contact wordt  gehouden met de huurder betreft afspraken over installatie, gebruikersinstructie, beantwoorden van vragen en oplossen van problemen. Na installatie is de opbrengst van eigen zonnepanelen te volgen. Het is belangrijk om ook de huurder zoveel mogelijk betrokken te houden bij het aanleggen van de zonnepanelen, maar ook achteraf na de installatie.

Een veilig ontwerp van het dak
Bij het ontwerp van een dak en eventueel zonnepanelen dient er eveneens rekening gehouden te worden met het veilig kunnen onderhouden van het dak en installaties die op het dak staan. Samen met het zusterbedrijf Valprevent kan Oranjedak een optimaal en een veilige oplossing bieden voor daktoetredingen en werkzaamheden op hoogte.

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen op onze websites: www.oranjedak.nl, www.oranjedaksolar.nl, www.valprevent.nl of neem contact op met een van onze adviseurs: D. de Jonge 06-10121665

     

Foto's van Oranjedak

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Met WoonConnect brengt u uw woningvoorraad digitaal in kaart. Alle benodigde informatie is ...

Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Woningcorporaties doen steeds vaker een beroep op Vlasman ...