Warmtewet? ista ontzorgt met gigajoulemeting in het ketelhuis!

Warmtewet? ista ontzorgt met gigajoulemeting in het ketelhuis!

Gepubliceerd op:

ista biedt u een nieuwe dienst op basis van gigajoulemeting in het ketelhuis. Deze dienst is gebaseerd op de eisen die de Warmtewet stelt aan meting en afrekening van warmte in complexen met een collectieve energievoorziening.

Ontzorgen
Met de dienst Ketelrendementsanalyse kunnen wij u volledig ondersteunen en ontzorgen bij de eisen van de Warmtewet. Voorts bieden wij u een totaaltraject om te zorgen dat het hele proces van meting en afrekening exact volgens de regels wordt uitgevoerd.

Schouwing en installatie
Voor het maken van de correcte berekeningen en analyses brengen wij eerst de juiste bemetering voor warmte en warm tapwater in uw ketelhuis aan. Hiertoe vindt een uitgebreide schouwing plaats. Vervolgens leveren wij de apparatuur en begeleiden we de installateur bij zijn werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij voor de juiste apparatuur om alle meters, inclusief de gasmeter(s), te integreren in ons radiografisch communicatiesysteem. Door te meten hoeveel m3 gas er gebruikt wordt en hoeveel GJ dat oplevert, zijn wij in staat om de efficiency van het ketelhuis nauwkeurig te analyseren.

Analyse via de ista webportal
Aan de hand van de meetresultaten maken wij voor u de analyse. Deze geeft u niet alleen inzicht in het rendement en de levering van uw warmtevoorziening, het verschaft u tevens informatie voor de berekening van de juiste GJ prijs. Op elk gewenst moment, duidelijk en overzichtelijk weergegeven in uw Monitoringtool via onze ista webportal. De analyse verstrekt verder alle informatie die nodig is om uw installatie goed te exploiteren. Neem voor meer informatie contact met ons op.
ista Nederland B.V.
Postbus 179
3100 AD  Schiedam
tel. 010 2455700
info@istanederland.nl
www.istanederland.nl
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/energiemanagement/ista-nederland-bv

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...