De S4reno HomeLiner®, dé oplossing voor inpandige rioolrenovatie zonder overlast

Gepubliceerd op:

De riolering van een woning is voor het grootste deel onzichtbaar. Maar daarom niet onbelangrijk! Pas als er problemen zijn, wordt veel gebruikers en eigenaren pas duidelijk hoe belangrijk een goed functionerende riolering is. Als woningcorporatie wilt u dat de riolering altijd prima werkt en dat u er geen omkijken naar heeft. Maar wat als er onverhoopt toch problemen optreden?
Het vervangen of gedeeltelijk repareren van de riolering betekent vaak veel hak- en breekwerk en zorgt daarmee voor overlast bij de bewoners en de nodige herstelkosten. Van der Velden rioleringsbeheer biedt u een innovatieve en duurzame oplossing met veel minder overlast, en een minstens zo goed resultaat. Met het in eigen huis ontwikkelde S4reno renovatietechniek wordt de bestaande riolering van binnenuit voorzien van een duurzame en constructieve bekleding en is daarmee beter dan nieuw!Hoe werkt S4reno? De onderstaande animatie laat zien hoe wij met innovatieve technieken uw riool renoveren. Met deze techniek kan het riool weer 50 jaar mee, en krijgt daarmee een tweede leven.

Klik hier om de animatie van de HomeLiner te bekijken.

One-stop-shop voor woningcorporaties
Een feilloos werkende riolering zorgt voor tevreden gebruikers. Van der Velden lost rioleringsproblemen op, liefst al voor ze ontstaan. Dankzij ons doordacht beheer en onze innovatieve technieken heeft u een zorg minder. Hierbij is ons One-stop-shop concept uniek. In dit totaalpakket bieden we alle disciplines aan onder één dak met één aanspreekpunt. We verhelpen verstoppingen en calamiteiten; we inspecteren en reinigen het stelsel preventief en we vervangen, herstellen of renoveren de riolering. Ons eigen adviesbureau maakt voor u de rapportage, met een advies op maat. Op deze manier garanderen wij een vlekkeloos werkend rioolsysteem.
Wilt u meer informatie over onze S4reno-techniek, of wilt u weten wat Van der Velden voor u kan betekenen, kijk dan op www.vandervelden.com of neem contact op met ons hoofdkantoor via telefoonnummer (0411) 66 10 30 of stuur een mail naar info@vandervelden.com.

Een greep uit ons leveranciersregister

Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Aareon
Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...
IVVD Opleidingscentrum / Studio
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...