Primeur in Nederland : Unexus introduceert Unexus Mobiel waarbij de toestelstatus van de mobiele gebruiker altijd zichtbaar is!

Primeur in Nederland : Unexus introduceert Unexus Mobiel waarbij de toestelstatus van de mobiele gebruiker altijd zichtbaar is!

Gepubliceerd op:

Unexus heeft heuglijk nieuws te melden.

Unexus, aanbieder van “alles-in-één communicatieplatform”is nu éérste en enige leverancier die mobiele abonnementen kan aanbieden, in combinatie met het Unexus telefonieplatform, dat de toestelstatus van de mobiele gebruiker altijd kan laten zien.

Hoe makkelijk is dat? Onnodig nog om iemand te bellen terwijl u weet dat hij in gesprek is. Dit is tijdbesparend en zorgt voor een snellere service naar de klant toe.

Unexus Connect is onze cloudgebaseerde telecommunicatie oplossing die standaard telefonie, contactcenter , en vast-mobiel integratie mogelijk maakt. Kortom van een simpele telefonie oplossing tot een volledig geïntegreerde multimedia communicatie oplossing. Uw organisatie kan alle moderne communicatiemiddelen gebruiken vanuit één omgeving. Van telefoon en chat tot videoconference en Social media.

Unexus voegt nu aan dit platform Unexus Mobiel toe, zodat vast-mobiel integratie nu écht waarde heeft.

Tegenwoordig wordt er binnen bedrijven steeds meer gebruik gemaakt van uitsluitend mobiele telefonie. Waar voorheen op elk bureau nog een vast toestel stond maakt iedereen nu gebruik van zijn mobiel. Een goede vast-mobiel integratie wordt daardoor steeds belangrijker. Uitgerust zijn met een mobiele telefoon betekent niet per definitie dat u bereikbaar bent. Hoe frustrerend is het om in een voicemailbox terecht te komen wanneer u doorverbindt naar mobiel. Dit is nu verleden tijd met de unieke toestelstatus-feature.

Verdere voordelen van Unexus Mobiel zijn:
  • Het vaste nummer opnemen met een mobiele telefoon en kunnen doorverbinden naar een collega
  • Abonnementen afgestemd op de gebruiker
  • Mogelijkheid van meerdere telefoonnummers op één simkaart (vaste en mobiele nummers). Alle soorten nummers zijn te koppelen aan uw simkaart. Dus ook bijvoorbeeld 088- of 0900 nummers;
  • Eén voicemail voor vaste en mobiele telefoon;
  • Zichtbaar op welk nummer u wordt gebeld;
  • Vast of mobiel bellen vanuit één gemeenschappelijk telefoonboek;
  • Doorschakelen van vast naar mobiel niet meer nodig. Dit scheelt in uw belkosten.
  • Toestel status overzicht van alle collega’s;

    

Mobile app
Geïnteresseerd in Unexus Connect en/of Unexus Mobiel met de verschillende abonnementen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of demo: info@unexus.nl

Voor meer informatie, kijk ook op: www.unexus.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.
IsoBouw Systems BV
IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...