Adviesbureau van de Poel

  1. Leveranciers »
  2. Advies »
  3. Adviseurs »
  4. Adviesbureau van de Poel

Adviesbureau van de Poel

Bezoekadres
De Overmaat 54
6831 AJ Arnhem
Contactgegevens
Telefoon: 026 - 327 18 15
Uw consultants voor asbestinventarisaties en waardevol slopen
Renoveren en slopen moet altijd verantwoord, veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk gebeuren. Van de Poel Groep ondersteunt daarbij. Met asbestinventarisaties, chroom-6-inventarisaties en sloopbegeleiding.

Asbest
Vermoedt u dat er asbest aanwezig is in uw pand? Of wilt u starten met renoveren of slopen? Kies dan voor een asbestinventarisatie van Adviesbureau Van de Poel. Onze snelle, professionele en pragmatische werkwijze geeft u absolute zekerheid.

Chroom-6
Chroom-6 kan zijn verwerkt zijn in coatings en verf op staalconstructies, kozijnen en vele andere gebouwelementen. Wilt u werkzaamheden aan dit soort onderdelen veilig kunnen uitvoeren? Dan is een chroom-6-inventarisatie een goed idee. Adviesbureau Van de Poel begeleidt u hier graag bij.

Waardevol slopen
Omdat milieu een steeds belangrijkere rol gaat spelen bij (ver)bouwwerkzaamheden zetten wij ons volop in voor Waardevol Slopen. Van de Poel Sloopservice begeleidt uw sloopproject van A tot Z, waarbij aandacht voor circulariteit voorop staat.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...

Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...

Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...