WoonMonitor 2018, het onderzoek voor de woningcorporaties

WoonMonitor 2018, het onderzoek voor de woningcorporaties

Gepubliceerd op:

Hoe beoordelen huurders de woningcorporaties? In welke mate voldoen de woningcorporaties aan de verwachtingen? Welke verbeteringen ziet men graag? Waar zijn de huurders tevreden en minder tevreden over? En hoe scoort een bepaalde woningcorporatie in vergelijking met de ‘gemiddelde’ woningcorporatie.

In april 2018 wordt voor de eerste keer het online onderzoek onder de naam WoonMonitor 2018 uitgevoerd door onderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen.

De belangrijkste doelstelling van de WoonMonitor is om na te gaan hoe de huurders de woningcorporatie beoordelen in vergelijking met de gemiddelde woningcorporatie.

De deelnemende woningcorporaties ontvangen een rapportage met hierin de gemiddelde scores van hun huurders in vergelijking met de gemiddelde scores van de huurders van de andere deelnemende woningcorporaties. Onder meer hierdoor levert dit onderzoek zeer interessante en waardevolle informatie op voor de woningcorporaties. Springt een woningcorporatie eruit? Of zijn er geen verschillen te onderscheiden tussen een bepaalde woningcorporatie en de gemiddelde woningcorporatie?

De bedoeling is om de WoonMonitor één keer in de twee jaar te laten plaatsvinden, zodat men ook kan nagaan of de dienstverlening op bepaalde aspecten wel of niet (significant) verbeterd of verslechterd is ten opzichte van twee jaar geleden. De resultaten van de WoonMonitor zijn bij uitstek geschikt als input voor het te voeren beleid.

Wilt u meer informatie over de WoonMonitor? Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Ir. Jan L.M. Geelen
Geelen Consultancy, Wageningen

T: 0317 – 425958 of 06 - 20607090
E: marktonderzoek@geelen-consultancy.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

RECO Lift Solutions
Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...
Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...
Polygon
Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...