Minder overlast voor bewoners dankzij snel drogende vloercoating

Minder overlast voor bewoners dankzij snel drogende vloercoating

Gepubliceerd op:

Een vloer waarop niet gelopen of gewerkt kan worden, is héél onhandig. Het aanbrengen van een nieuwe vloercoating komt dan ook altijd ongelegen. Bewoners of bezoekers moeten wachten, omlopen, binnen blijven of juist buiten wachten. En wat erger is: in veel gevallen kost al die overlast ook nog eens tijd en geld.

Daarom heeft verfabrikant Caparol een vloercoating ontwikkeld binnen het Disbon vloerassortiment die razendsnel droog is én weer belast kan worden. Met DisboPUR A326 kan al na een paar uur de vloer weer worden vrijgeven en gebruikt worden. Door de ultrasnelle droogtijd is het meestal niet nodig om loopvoorzieningen aan te brengen. Ook dat scheelt tijd én kosten.

De overlast die het product veroorzaakt is niet alleen minimaal door de snelle droogtijd. DisboPUR A326 is vriendelijk voor de mensen die het product aanbrengen én voor omwonenden en passanten, omdat het reukarm en vrij van oplosmiddelen
is. Een vakbekwame projectadviseur kan u met behulp van Disbon-producten ook een maatwerkadvies geven dat in alle opzichten aansluit op uw omstandigheden en uw specifieke wensen.

Voor overige informatie over Disbon bezoekt u onze website.

Een greep uit ons leveranciersregister

Daikin Nederland
Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...
IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...