NEH voldoet opnieuw aan ISO 27001 norm en verlengt haar certificeringen

NEH voldoet opnieuw aan ISO 27001 norm en verlengt haar certificeringen

Gepubliceerd op:

Informatiebeveiliging is al jaren speerpunt in het beleid van NEH, waarbij in aanvulling op de certificeringen voor de datacenters ook de eigen NEH organisatie gecertificeerd is. Na het behalen van haar eerste ISO 27001 certificaat in 2015, heeft NEH met overtuiging de ISO-standaard voor informatiebeveiliging weten te verlengen tot 2021.

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker en de eisen die de maatschappij hieraan stelt worden met het jaar hoger. De ISO 27001 norm specificeert een groot aantal eisen die betrekking hebben op de informatiebeveiligingsrisico’s van een organisatie, alsook eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelingen.

Tijdens de audit voor hercertificering is NEH onder de loep genomen en zijn alle onderdelen van de ISO27001 getoetst. Met overtuiging heeft NEH wederom het certificaat voor informatiebeveiliging in de wacht gesleept, zonder verdere aanwijzingen. Een prachtig resultaat waarmee NEH haar klanten de zekerheid biedt dat er vertrouwelijk met haar gegevens omgegaan wordt.

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...