Quality Creations International

  1. Leveranciers »
  2. Veiligheid »
  3. Brandmelders »
  4. Quality Creations International

Quality Creations International

Corr.adres
Dr. W. van der Horstlaan 16
2641 RV Pijnacker
Contactgegevens
Telefoon: 015 - 36 93 965
Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig te wonen en te werken. Quality Creations International is al bijna 25 jaar distributeur van toonaangevende (brand-) veiligheidsproducten.

Klanten
Wij leveren voornamelijk aan zakelijke klanten. Klantengroepen die wij bedienen zijn onder andere woningbouwcorporaties, brandweerkorpsen, de ijzerwarenhandel, Verenigingen Van Eigenaren, elektrotechnische- en beveiligings installatiebedrijven.Brandveiligheid
Bij brandveiligheid zijn de rookmelders hier de belangrijkste artikelgroep. Maar in het kader van brandveiligheid zijn ook koolmonoxidemelders, blusdekens en vluchtladders die het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood.

De merken die wij voeren zijn First Alert, Fire Angel en BRK. Met BRK, Fire Angel en First Alert hebben wij de grootste rookmelder fabrikant van Europa in ons pakket zitten. Deze A-merken bieden kwalitatief hoogwaardige producten voor een aantrekkelijke prijs.

De rookmelders voldoen aan vele keurmerken, zoals o.a. "Politiekeurmerk Veilig Wonen" (PKVW) en het KOMO-keur. De garantie op de rookmelders varieert van 5 jaar tot wel 10 jaar (inclusief de batterij!).

Veiligheids- en noodverlichting
Direct aansluitend op de rookmelders is het portfolio van Nodazzle. Nodazzle is een innovatieve Nederlandse ontwikkeling die voorziet in veiligheid verlichting voor thuis. De toestellen bieden gemak en veiligheid in één. Het best wordt dit zichtbaar in het filmpje dat u aantreft bij de Nodazzle producten. Naast veiligheid in het geval van brand is Nodazzle een uitstekend hulpmiddel in het kader van ‘valpreventie’.

Nodazzle won in 2012 de innovatieprijs Brandveiligheid!

Noodverlichting armaturen leveren wij van het merk HBI Bisscheroux, een Nederlands bedrijf dat zelf haar ontwikkelingen doet en een breed assortiment noodverlichting armaturen heeft. Dat zij voorop lopen blijkt onder andere uit de ETOP innovatie award die zij tijdens de ‘Elektrotecniek 2011’ hebben gewonnen voor de Polaris; een buitenarmatuur met bewegingsdetectie, schemerschakelaar en met óf zonder noodverlichtingsaccu.

Vakkundig
Vanzelfsprekend hebben wij kennis van de toepassing van onze producten. Daarnaast weten wij wat er speelt binnen het vakgebied en kunnen wij u advies bieden waar u gedurende de levensduur van de gekochte producten veel plezier van kunt hebben.

Service
Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact, maar beseffen ook dat het makkelijk is te bestellen en informatie te vinden op het moment dat ú dat uitkomt. Onder service treft u veelzijdige informatie aan. Zo vindt u er de Do’s en Dont’s voor rookmelders aan, ook vindt u er onze prijslijsten.

Om u te helpen met veel voorkomende vragen is hier ook een FAQ database opgenomen.

De eenvoud van bestellen zien wij ook graag als service naar u toe. Bent u een zakelijke klant maak dan een account aan en bestel voortaan met de voor ú geldende voorwaarden op een moment dat het ú uitkomt.

Wij hopen dat wij u een goed beeld hebben gegeven van onze organisatie, aarzelt u niet contact met ons op te nemen voor welke vraag dan ook!

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Ortec Finance ondersteunt woningcorporaties door het bevorderen van professionaliteit en het faciliteren van ...

Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...