Quality Creations International

 1. Leveranciers »
 2. Veiligheid »
 3. Brandmelders »
 4. Quality Creations International

Quality Creations International

Corr.adres
Dr. W. van der Horstlaan 16
2641 RV Pijnacker
Contactgegevens
Telefoon: 015 - 36 93 965
WIJ VOORZIEN AL MEER DAN 25 JAAR WONINGCORPORATIES VAN ROOKMELDERS

KUNNEN WIJ U HELPEN?
Al meer dan 25 jaar weten vele woningcorporaties Quality Creations International te vinden voor onder andere rook- en koolmonoxidemelders. Als importeur en distributeur van onder andere rookmelders beschikken wij over jarenlange ervaring in brandveiligheidsprojecten. Wij kunnen daarom ook uw project voorzien van vakkundig advies, zodat de woonomgeving op een eenvoudige en onderhoudsarme manier wordt beveiligd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Als distributeur van verschillende (brand)veiligheids­producten en kennisbron rondom de toepassing van rookmelders kunnen woningcorporaties bij ons terecht voor onder andere:
 • Gekoppelde rookmelders
 • Rookmelders die voldoen aan de NEN2555
 • Koolmonoxidemelders
 • Advies rondom brandveiligheid en 
 • Projectbegeleiding
 • Instructies en trainingen voor de plaatsing van rookmelders
A-MERKEN VOOR WONINGCORPORATIES
Wij werken alleen met A-merken als Fire Angel, First Alert en BRK. Onze producten voldoen vanzelfsprekend altijd aan Europese keurmerken en voor zover van toepassing aan de NEN2555 norm.

BESPAAR GELD MET DE BESTE OPLOSSING
Quality Creations International verzorgt op maat instructies over het werken met, en het plaatsen van bijvoorbeeld rookmelders. Natuurlijk kijken wij samen met u wat de beste oplossing is; één op één vervangen van de aanwezige melders, koppelbare melders plaatsen of een speciale oplossing die past bij ouderenhuisvesting. Alles is daarbij gericht op een optimale investering, zo min mogelijk ongewenste meldingen van en zo weinig mogelijk onderhoud aan onze producten. Deze aanpak bespaart u gedurende de levensduur van 10 jaar veel tijd en geld.

ROOKMELDERS VERPLICHT VANAF 1 JULI 2022
Rookmelders zijn per 1 juli 2022 verplicht in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Dit betekent dat in elk huis in Nederland op iedere verdieping een rookmelder moet hangen. 1 juli 2022 klinkt nog ver weg maar het is slim om op tijd met dit traject te beginnen. Dat is uiteindelijk voordeliger dan straks haast te moeten maken. Het investeren in het plaatsen van rookmelders binnen uw woning­corporatie is daarnaast gunstig voor uw brandverzekeringspremie en de kosten ten gevolge van brand. In combinatie met de slimme, kostenvoordelige wijze van plaatsen, verdient de investering zich grotendeels binnen de levensduur terug.

Quality Creations is u graag van dienst bij het brandveilig maken van uw woningcorporatie en het leveren van duurzame rookmelders. Geef uw zorgen uit handen en laat ons helpen!

SAMENWERKEN STAAT VOOROP
Mogelijk heeft u reeds partners voor bijvoorbeeld het plaatsen van rookmelders. Vanzelfsprekend werken wij graag met hen samen om de krachten te bundelen en uw organisatie de beste oplossing te bieden.

Zoekt u juist expertise op het gebied van inventarisatie van risico’s rondom ouderen die u huisvest? Ook daarbij kunnen wij helpen met het in beeld brengen van de mogelijkheden om deze risico’s te verminderen.

WINNAAR WOONZORG INNOVATIE­CHALLENGE
‘LeefSamen’, de oplossing die met gebruik van slimme sensoren familie, vrienden of buren alarmeert via een app, is dé winnende innovatie van de challenge brandveiligheidsinnovaties, georganiseerd door Woonzorg Nederland, Habion en Wooncompagnie. Quality Creations won samen met haar partner deze innovatiechallenge, waarbij het sociale netwerk van zelfstandig wonende senioren en de buurt geallarmeerd wordt wanneer er brand is of er bijvoorbeeld inactiviteit gesignaleerd wordt. Hierdoor is het mogelijk om langer veilig zelfstandig thuis te blijven wonen. Leefsamen is een voordelige oplossing voor iedere corporatie die ouderen huisvest.

Heeft u interesse in LeefSamen?
Quality Creations kijkt graag met u hoe een dergelijk project samen met u kan worden vormgegeven.

SCHAF ALS WONINGCORPORATIE ROOK­MELDERS AAN
Vele woningcorporaties hebben gebruik gemaakt van ons advies en de levering van kwalitatieve rookmelders. Het gemak waarmee u bent voorzien van de juiste en betrouwbare brandveiligheid, combineren wij altijd met een gunstige prijs. Dit kunnen wij doen doordat wij als importeur direct bij de fabrikant inkopen. Bovendien staat nazorg bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat uw woningcorporatie bij ons profiteert van een uitstekend aftersales-traject.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact op via
E. info@qualitycreations.nl of T. 015 369 3965

Producten die het eenvoudig mogelijk maken brandveilig te leven.
 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Betaalbare oplossingen
 • Persoonlijk contact
 • A-merken
 • Totaaloplossing
 • Meer dan 25 jaar ervaring
E. info@qualitycreations.nl  •  T. 015 369 3965  •  www.qualitycreations.nl

Foto's van Quality Creations International

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...

Ga voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren ...

Met verduurzaming op hoog niveau is uw project klaar voor veertig jaar...

GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...

Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...

De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten ...