100% bewezen efficiëntie

100% bewezen efficiëntie

Gepubliceerd op:

Ecologie is belangrijk. Waar het voor bepaalde producten vroeger een pluspunt was, is het vandaag een vereiste geworden. Deze evolutie kunnen wij als verantwoorde producent alleen maar toejuichen. Sinds het prille begin van Quinn Radiators is het ons doel om krachtige, efficiënte en dus ook energiezuinige radiatoren te ontwikkelen. Daar zijn we, al zeggen we het zelf, aardig in geslaagd.

U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Met trots willen we u meedelen dat onze paneelradiatoren sinds dit jaar een gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ontvangen hebben van Bureau CRG. Onze radiatoren zorgen voor een aanzienlijk EPC-voordeel. Waar een doorsnee radiator over een afgifterendement van om en bij 95% beschikt, zijn de paneelradiatoren van Quinn gecertificeerd op maar liefst 100%. Dit levert een besparing op van minstens 5% op de energiefactuur.

Dit rendement is te danken aan afmetingen van onze waterkanalen. De afstand tussen onze waterkanalen bedraagt 25mm waar dit bij andere paneelradiatoren 33mm is. Hierdoor slagen we erin om meer waterkanalen op dezelfde oppervlakte te plaatsen, wat de warmteafgifte positief beïnvloedt.

www.quinn-radiators.com

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe duurzame warmtebrochure “Verwarm groener”

Een greep uit ons leveranciersregister

SmartDocuments
SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...
Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...