Derde vestiging Tenten Solar geopend in Waalwijk

Derde vestiging Tenten Solar geopend in Waalwijk

Gepubliceerd op:

Tenten Solar, de groothandel, leverancier, installateur en specialist op het gebied van zonne-energie is verhuisd van Tilburg naar Waalwijk. De opening is een mijlpaal. Het bedrijf heeft nu niet alleen een kantoor in Noord-Brabant, maar ook een bedrijfshal met magazijn en buitenterrein.


Drie jonge talenten zijn van een stage op de verkoopafdeling doorgegroeid tot specialisten in zonnepanelen voor particuliere, zakelijke projecten én woningcorporaties. Jelmer Ligtlee, Bo Seesing en Willem Wüpping zijn hiermee de gezichten van Tenten Solar Waalwijk geworden. “In vergelijk met ons oude pand in Tilburg, beschikken we nu over een showroom. Hier organiseren we maandelijks een informatieavond voor particulieren,” vertelt Bo Seesing. Jelmer vult aan: “De bedrijfshal met buitenterrein biedt de mogelijkheid om de monteurs in de regio direct vanaf de vestiging te voorzien van installatiematerialen. Mede hierdoor zijn we in staat wachttijden te beperken.”

Specialisatie op Woningcorporaties
Woningcorporaties spelen een belangrijke rol in de verduurzaming van het Nederlandse woningbestand en daarmee de verlaging van de energielasten van veel bewoners. Tenten Solar kent een afdeling specialisten die werken met woningcorporaties. Door jarenlange expertise in dit specifieke vakgebied is Tenten Solar in staat het proces soepel te laten verlopen en met name veel werk en communicatie met alle betrokkenen uit handen te nemen. Tenten Solar kent de doelen van een woningcorporatie en beschikt over de middelen voor de weg daarnaartoe. Dankzij de vestiging in Waalwijk zit Tenten Solar nog dichter bij de corporaties in Zuid-Nederland. Dit doet het proces nog verder versnellen.

Lees hier meer over de aanpak van Tenten Solar voor Woningcorporaties of neem contact op.


Een greep uit ons leveranciersregister

Erasmus School of Accounting & Assurance
Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ...
Econtro
Het merkonafhankelijke platform voor beheer, monitoring en energiesturing ...
DataRotonde B.V.
Het enige integratieplatform dat echt alle applicaties en ketenpartners met elkaar verbindt ...