Brandveiligheid in toenemende mate een actueel thema

Gepubliceerd op:

Vrijwel iedere dag komt het thema Brandveiligheid in het nieuws. Vaak gaat dit in combinatie met de huisvesting van ouderen of bijvoorbeeld studenten. Vaak loopt een incident goed af maar te vaak ook niet. Voor een woningcorporatie als huisvester is het een thema waar goed over nagedacht moet worden; als er iets gebeurt wordt er immers direct gekeken of aan alle eisen is voldaan en in hoeverre de mate van brandveiligheid past bij de aard en gebruik van het woongebouw. 

En bent u er zeker van dat u alles gedaan heeft om aan uw zorgplicht te voldoen?

Voldoen aan uw zorgplicht en verdien uw investering terug
De investering van uw woningcorporatie in het plaatsen van rookmelders kan voor een groot deel terugverdiend worden. Het is gunstig voor de zekeringspremie danwel voor de kosten ten gevolge van brand. In combinatie met de slimme, kostenvoordelige wijze van plaatsen, verdient de investering zich binnen de levensduur terug. U voldoet aan uw zorgplicht zonder dat dit een hogere exploitatie tot gevolg heeft!

Wij kunnen u van begin tot het eind begeleiden bij het brandveilig maken van uw woningcorporatie of het vervangen van uw bestaande rookmelders.

Samenwerken staat voorop
Mogelijk heeft u al partners voor bijvoorbeeld het plaatsen van rookmelders, vanzelfsprekend werken wij graag met hen samen om de krachten te bundelen en uw organisatie de beste oplossing te bieden. Zoekt u juist expertise op het gebied van inventarisatie van risico’s rondom de ouderen die u huisvest, ook daarbij kunnen wij u helpen bij het in beeld brengen van de mogelijkheden deze risico’s te minimaliseren

Ruime ervaring
Al meer dan 25 jaar weten vele woningcorporaties Quality Creations International te vinden voor onder andere rook- en koolmonoxidemelders, projectbegeleiding en producttrainingen. Als importeur en distributeur van onder andere rookmelders en noodverlichting, beschikken wij over jarenlange ervaring in brandveiligheidsproducten. Wij kunnen daarom uw project voorzien van vakkundig advies, zodat de werk- en woonomgeving op een eenvoudige en onderhoudsarme manier wordt beveiligd.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact op via
E. info@qualitycreations.nl of T. 015 369 3965

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Verweij Houttechniek
Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...
Veelzijdig galerijvloeren en balkonvloeren voor wbv en vve
Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...