Unexus

  1. Leveranciers »
  2. Management »
  3. Unexus

Unexus

Bezoekadres
Tolweg 3-IV
3741 LM BAARN
Contactgegevens
T: +31 35 700 97 60
De Unexus Communication Server is een multi-channel oplossing voor klantcontact centers. Gebouwd op Microsoft technologie, en daarmee flexibel en gemakkelijk schaalbaar. We bundelen telefonie, e-mail, webchat en social media kanalen (facebook, WhatsApp) om via één universele wachtrij klanten snel te verbinden met de meest geschikte, én beschikbare, werknemer. Het systeem koppelt met de belangrijkste ERP, CRM en KCS oplossingen in de branche om alle bedrijfsprocessen maximaal te ondersteunen.

Optimale beschikbaarheid. In de Cloud of on premise. Unexus Connect een VoIP en klantenservice oplossing over alle kanalen, gekoppeld met Office 365 (en Skype for Business) voor een optimale integratie in bedrijfsprocessen. Hiermee is Unexus Connect de perfecte oplossing voor bedrijven. Optimale klantenservice dankzij een gestructureerde informatieflow zorgt voor blije klanten én blije medewerkers.

Voordelen
Het centrale telefoonboek rekent af met onbereik- en onvindbaarheid. Presence management zorgt er voor dat zinloos doorverbinden verleden tijd is. Thuis- of Flexwerken? Dankzij de webbased portal is alle informatie overal beschikbaar. De app maakt van elke smartphone een klein kantoor. Optimaliseer de call-flow om een snelle verbinding te leggen met de juiste (en beschikbare) medewerker. Facebook, WhatsApp en webchat zijn in te zetten als communicatiekanaal. Dankzij klantidentificatie en de bijbehorende contacthistorie is alle relevante klantinformatie direct beschikbaar. Draai handige rapporten uit om de kwaliteit te monitoren. Klantreviews kunnen gemakkelijk worden ingezet na een contactmoment. Rapportages geven helder inzicht in de behaalde resultaten.

Foto's van Unexus

Beschikbare video van Unexus

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


SKARP verbetert de informatievoorziening van woningcorporaties op alle fronten. SKARP verbindt mensen ...

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan...

SCHÖNOX ontwikkelt en produceert bouwchemische producten die samenhangen met het verlijmen van keramiek ...

Q-Concepts, uw partner op het gebied van accountancy, interim en advies ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...