Strooming

Strooming

Bezoekadres
Ter Steeghe Ring 101
3331 LX Zwijndrecht
Contactgegevens
Telefoon: 010 - 220 34 99
Strooming is een familiebedrijf dat is ontstaan uit de gedachte dat een kwalitatief goed onderzoek niet altijd onbereikbaar hoeft te zijn. Sinds 1986 leeft dit gedachtegoed al drie generaties lang door en dit uit zich in het steeds weer opnieuw uitvinden van onszelf door innovatie en nieuwe meettechnieken. Zo kon Strooming zich ontwikkelen tot de specialist die we vandaag de dag zijn.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke, goede en langdurige relatie met onze opdrachtgever(s). Dit uit zich in maatwerkoplossingen die voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgever(s). Daar waar het nodig is ontwikkelt Strooming samen met onze opdrachtgever en eventueel andere partijen een passende oplossing.

Strooming kenmerkt zich door een zeer platte organisatie, waardoor de lijnen voor de opdrachtgever(s) en personeel kort zijn. Dit bevordert de snelheid en de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons aandachtsgebied loopt van ‘wat is hier nou daadwerkelijk aan de hand’ tot aan ‘hoe kan het worden opgelost’? En van incidentele oplossingen tot structurele borging.

Geen enkele andere partij gaat hier zo ver in als Strooming. Strooming laat zich niet beperken door bestaande conventies en methoden. En wij zijn pas tevreden als de oplossing is gevonden. Daar waar anderen afhaken is Strooming op zijn best!

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


De nieuwe generatie dak- en gevelprofielen ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...

Grondlegger van vooruitgang ...

Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...