Directeur Far West wordt partner BMC Interlink

Gepubliceerd op:

Jacques Thielen (1956) is per 1 juli in dienst getreden als partner bij BMC Interlink. Thielen maakt de overstap vanuit de functie van directeur-bestuurder van de Amsterdamse woningcorporatie Far West. Tevens was hij bestuurslid van Aedes, de vereniging van woningbouwcorporaties. In de jaren 90 was hij gemeenteraadslid en wethouder in Nijmegen.

Met Far West droeg Thielen in de afgelopen elf jaar bij tot een stevige metamorfose van het westelijk deel van de hoofdstad. Vorig jaar besloten de oprichters van Far West, De Key, Rochdale en Stadgenoot, om de corporatie die de herstructurering van dit stadsdeel tot doel had te ontbinden. Door de malaise op de woningmarkt dreigde de corporatie in financiële problemen te komen. De afwikkeling is nagenoeg rond en Thielen blijft tot het eind van het jaar aan als directeur-bestuurder om de ontmanteling van de organisatie en opdeling van het bezit verder te begeleiden.
Thielen was sinds 2009 lid van het Algemeen Bestuur van Aedes en sinds 2010 tevens lid van het Dagelijks Bestuur. In die hoedanigheid hield hij zich met name bezig met de onderwerpen heroverweging wonen en de positionering van de sector. Zijn functie bij Aedes heeft hij wel per 1 juli opgegeven.
BMC Interlink is een adviesbureau voor de corporatiesector op het gebied van advies, interim-management en detachering.

Bron: PropertyNL

Een greep uit ons leveranciersregister

Zynyo B.V.
Zynyo maakt het rechtsgeldig, veilig en verantwoord digitaal ondertekenen eenvoudig en toegankelijk voor iedereen ...
Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie B.V.
Optimale tevredenheid van opdrachtgevers en huurders ...
Breijer Loodgieters
Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...