Woonpartners Midden-Holland kiest voor Wocozon

Woonpartners Midden-Holland kiest voor Wocozon

Gepubliceerd op:

Woonpartners Midden-Holland met woningen in Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn sluit zich aan bij Stichting Wocozon. Belangrijke reden is het verlagen van de woonlasten van de huurders met zonnestroom van eigen dak. Iets wat juist voor huurders bij woningcorporaties extra waardevol is.


In versneld tempo sluiten woningcorporaties zoals Woonpartners Midden-Holland zich aan bij Wocozon om zonnepanelen te installeren. “We horen elke keer weer hoe hard bewoners van sociale huurwoningen een besparing op hun energiekosten nodig hebben. We zijn dan ook erg blij dat Woonpartners Midden-Holland zich aansluit bij Stichting Wocozon om dat te versnellen, “zonder gedoe en zonder winst zodat het geld echt goed wordt besteed,” aldus Roland van der Klauw, directeur van Wocozon.

Maatschappelijk geld duurzaam ingezet
Dankzij de samenwerking met Wocozon gaat geen maatschappelijk geld verloren en kunnen woningcorporaties op een voordelige manier zonnepanelen aanbieden aan hun huurders. Wocozon is namelijk een stichting zonder winstoogmerk. Het eventuele rendement van Wocozon komt namelijk ten goede aan de sociale sector om nieuwe duurzame initiatieven op te zetten voor hun bewoners.

Een greep uit ons leveranciersregister

Zelfstroom
Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014 energie om de energietransitie te versnellen ...
Valprevent BV
Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!