Ontmoet BOB-KOB opleidingen tijdens Renovatie 2019

Ontmoet BOB-KOB opleidingen tijdens Renovatie 2019

Gepubliceerd op:

Op 14, 15 en 16 mei 2019 vindt de 6e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Uiteraard is BOB-KOB opleidingen aanwezig om u te informeren en te adviseren over onze opleidingen, workshops en trainingen waarmee we al jarenlang woningcorporaties in heel Nederland bedienen.


Tijdens de vakbeurs voor verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen is er een uitgebreid inhoudelijk programma met praktijktheaters en diverse lezingen en workshops. De belangrijkste thema’s worden ook vanuit het perspectief van de gebouwbeheerder en -eigenaar zoals woningbouwcorporaties belicht.

Reserveer uw gratis ticket
Reserveer alvast een gratis toegangsbewijs en ontmoet ons bij stand D031 waar we uitleg geven over ons aanbod van opleidingen, cursussen en trainingen.

Van technisch beheer en onderhoud tot energetisch renoveren
Voor het planmatig beheer van uw vastgoedportefeuille hebben wij de goed gewaardeerde opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud. Hierin wordt o.a. ingegaan op actuele thema’s als duurzaamheid, energietransitie en circulariteit. Tevens is ook de goede toepassing van de NEN 2767 en bijbehorende gebrekenlijst een onderdeel van deze opleiding.

Daarnaast kunnen we u meer vertellen over de nieuwe opleidingen Vastgoedbeheer en praten we u bij over onze korte cursussen op het gebied van o.a. het Bouwbesluit, Bouwfysica in de praktijk en duurzaamheid.

Aan de slag met duurzaamheid
Gaat u aan de slag met duurzaamheid? Wij ook! Duurzaam bouwen en verbouwen is tegenwoordig geen keuze meer maar absolute noodzaak. Wij bieden een aantal opleidingen en workshops op het gebied van duurzaamheid aan. Dit doen wij samen met partners zoals de Stroomversnelling, ISSO & OTIB, DWA, TU Delft, Nyenrode Business Universiteit, EnergyGO, SlimRenoveren, Arcadis en Plusport.

Kom bijvoorbeeld naar een van onze kennisversnellingsdagen, waar experts en deskundigen hun ervaringen op het gebied van nul-op-de-meter delen. Of ga direct aan de slag met een cursus Verduurzaming Bestaande Woningbouw, Nul-op-de-Meter of workshop MPG (Milieuprestatie Gebouwen).Meer informatie
Wilt u meer weten over ons uitgebreide opleidingsaanbod of heeft u vragen over de opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud? Neem dan contact op met BOB opleidingsmanager Hans van der Wijk, 06 126 22 460 of vanderwijk@bob.nl.

We hopen u te zien op de beurs Renovatie 2019!

Een greep uit ons leveranciersregister

Tonzon
Effectieve én duurzame isolatie van TONZON ...
Smart Twin
Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille ...
Liftintermediair
Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...