Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Gepubliceerd op:

Vloeren, balkons, galerijen en andere betonnen constructies moeten tegen een stootje kunnen. Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed.

Geen wonder dat u hoge eisen stelt aan balkons en galerijen. Ze moeten veilig zijn, maar ook mooi. Bestand tegen weersinvloeden, maar ook onderhoudsvriendelijk. Professionele bescherming is dan ook onmisbaar.

Verffabrikant Caparol heeft een geheel nieuwe brochure ontwikkeld met de belangrijkste systemen uit het Disbon vloerassortiment voor balkons en galerijen. Deze brochure laat een aantal standaardsystemen zien, gebaseerd op diverse situaties en ondergronden. De eigenschappen en pluspunten van de verschillende systemen, onder meer een economisch, licht flexibel en scheuroverbruggend systeem, worden toegelicht. Ook een vloer in één dag afwerken behoort tot de mogelijkheden. Om het plaatsen van loopvoorzieningen te voorkomen en om de overlast voor bewoners tot een minimum beperkt te houden, biedt Disbon een sneldrogend systeem aan, dat in één dag kan worden opgezet. Tevens worden in de brochure Caparol verfsystemen voor de afwerkingen van andere betonnen delen behandeld. Een vakbekwame projectadviseur kan u met behulp van Disbon-producten ook een maatwerkadvies geven dat in alle opzichten aansluit op uw omstandigheden en uw specifieke wensen.

Vraag de brochure nu aan via info@caparol.nl!
Voor overige informatie over Disbon bezoekt u onze website.

Een greep uit ons leveranciersregister

RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...