Nooit meer onderhoud de droom van elke woningcorporatie

Nooit meer onderhoud de droom van elke woningcorporatie

Gepubliceerd op:

De droom van elke woningcorporatie is nooit meer omkijken hebben naar onderhoud. Het ophangen van LED-armaturen en er vervolgens geen zorgen meer over hebben klinkt als een ideale oplossing. Gelukkig vereisen standaard armaturen geen onderhoud. Armaturen met een noodunit moeten echter jaarlijks worden gecontroleerd om aan de voorschriften te voldoen. Tijdens deze controle controleren we ook altijd de andere armaturen om te zien of er kleine problemen zijn. Dit zorgt voor een veilig gevoel.

De juiste installatie is van cruciaal belang
Helaas gaat dit nogal eens mis, bijvoorbeeld wanneer te veel LED-armaturen op één groep worden aangesloten. Dit kan leiden tot piekspanning, waardoor de driver en de armaturen beschadigd kunnen raken. Je kunt dan weliswaar de armaturen vervangen, maar als het probleem met de stroomverdeling niet wordt opgelost, blijf je bezig met het vervangen van armaturen.

Let op kwaliteit
Er is een aanzienlijk kwaliteitsverschil tussen verschillende armaturen. Dit verschil in kwaliteit merk je vaak als eerste aan de prijs. Het is verleidelijk om te kiezen voor de goedkoopste armaturen, maar als je ze om de paar maanden moet vervangen, ben je uiteindelijk duurder uit. Een goede indicatie van kwaliteit is of je garantie krijgt. Wij durven een no-nonsense garantie van 5 jaar aan te bieden, omdat we weten dat onze armaturen van hoge kwaliteit zijn.

Heb je last van kapotte armaturen?
Sta je regelmatig in het donker te zoeken naar je sleutels of ontvang je klachten van bewoners hierover? Laat ons dan de oorzaak voor je opsporen tijdens een gratis quickscan.
Maak direct afspraak met Aad en bel +31(088) 2366050 of bezoek onze site www.pre-lite.nl voor meer informatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Polygon
Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...
IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...
PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.
Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...