SoloProtect bevestigt de lancering van nieuwe persoonlijke veiligheidsoplossingen in januari 2021

SoloProtect bevestigt de lancering van nieuwe persoonlijke veiligheidsoplossingen in januari 2021

Gepubliceerd op:

SoloProtect, internationaal actief in het beschermen van werknemers, verbetert haar aanbod en lanceert daarmee een reeks nieuwe oplossingspakketten in januari 2021. Niet alleen de oplossingen vernieuwen, ook SoloProtect Insights ontwikkelt mee met veel nieuwe functionaliteiten. Daarnaast introduceert SoloProtect nieuwe, volledig toekomstbestendige, alarmsystemen met vereenvoudigde aankoopopties.

Na de lancering hebben klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende pakketten. Deze pakketten zijn volledig transparant met betrekking tot de prijsbepaling en geven duidelijk de voordelen van bepaalde functies binnen de pakketten weer. Op die manier kiest de klant een oplossingspakket dat bij zijn of haar onderneming past.

SoloProtect beschermt dagelijks meer dan tienduizenden werknemers in verschillende landen. De vernieuwde oplossingen worden tegelijkertijd ingevoerd in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten. De organisatie begon al met verwijzen naar deze lancering met haar recente “Klaar voor iets nieuws?” campagne.

Steve Hough, President van SoloProtect UK & EU geeft aan:
“Onze nieuwe oplossingen bieden duidelijke keuzemogelijkheden voor organisaties en geven ook een goed beeld van de beschikbare functionaliteiten per oplossing. Door meer gebruik te maken van ons Insights platform kunnen organisaties, door middel van slimme data, beter in beeld brengen hoe de oplossing nou écht voor hen werkt.”

Méér Insights:
SoloProtect Insights is een allesomvattende tool voor managers. Het platform is ontworpen om te ondersteunen bij een tijdige en soepele installatie, een succesvolle implementatie en het tussentijds effectief blijven managen van onze oplossing. Insights zorgt voor het leveren van informatie aan alle stakeholders en verdeelt verantwoordelijkheden onder de managers. En dat terwijl alle informatie zich op één plek blijft bevinden, weergegeven in overzichtelijke dashboards.

Transparante oplossingspakketten en krachtige nieuwe alarmsystemen:
Meer informatie met betrekking tot Insights en de nieuwe oplossingspakketten komt half januari beschikbaar. Net zoals meer informatie rondom de nieuwe alarmsystemen van SoloProtect. Door gebruik te maken van de Duitse techniek, in combinatie met 15 jaar ervaring in het vak, beschikt SoloProtect over de nieuwste functionaliteiten. Het huidige SoloProtect assortiment zal dan ook vanaf het nieuwe jaar vervangen worden door deze nieuwe alarmsystemen.

De nieuwe reeks bevat ook een verbeterde ‘SoloProtect ID’. Dit alarmsysteem zal zijn populaire vorm als ID badge, die al gebruikt werd door meer dan 300.000 werknemers in meer dan tien landen, behouden. Daarnaast introduceert SoloProtect ook twee nieuwe en kleinere alarmsystemen onder de naam ‘SoloProtect Mini’, deze lijn omvat stijlvolle en robuuste kenmerken in twee verschillende ontwerpen.


Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...