Bijeenkomst “Huurincasso” in Vianen een groot succes

Bijeenkomst “Huurincasso” in Vianen een groot succes

Gepubliceerd op:

De eerste bijeenkomst van het Huurincasso Platform werd op dinsdag 9 september jl. georganiseerd in Van der Valk Vianen.

Centraal thema van deze middag was de uitwisseling van kennis en ervaring. Verschillende woningcorporaties zijn op zoek naar verbeteringen van hun huurincasso-proces. Het wiel hoeft niet door iedereen afzonderlijk opnieuw te worden uitgevonden. Het Huurincasso Platform is opgericht omdat het belangrijk is dat corporaties de "best practices" binnen hun branche kennen en de eigen manier van werken hiermee kunnen vergelijken. De basisgedachte is om de collectief beschikbare kennis en ervaring met elkaar te delen.

In een goed gevulde zaal heetten initiatiefnemers Henk Dijk en Henri van het Ende iedereen welkom. Henk Dijk en Erik Levering, van Stichting Nijestee, presenteerden de eerste Best Practice. Na een korte pauze presenteerde René Oosterveer, van woningcorporatie Rochdale, de tweede Best Practice van de zeer interactieve en interessante middag.

De reacties van de aanwezigen waren erg enthousiast: “een prettige manier om kennis en ervaring van woningcorporaties met elkaar te delen”.

Na afloop werd onder het genot van een hapje en een drankje al snel duidelijk dat er grote belangstelling is voor een volgende bijeenkomst.

Die staat inmiddels gepland op 18 november van 13.30 tot 17.00 uur en zal plaatsvinden in Van der Valk Vianen. Het thema is “Benchmark Huurincasso”. U kunt zich aanmelden via de website www.huurincassoplatform.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
ista Nederland B.V.
ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...