Vertrouwde kwaliteit, één sterk merk!

Vertrouwde kwaliteit, één sterk merk!

Gepubliceerd op:

Al ruim 110 jaar hebben de namen Van Tour, NBK en NBK Isolatietechniek zich op landelijk niveau ontwikkeld tot volwaardige werkmaatschappijen. Op het gebied van vastgoedonderhoud, energetisch renoveren, betonrenovatie en kunststof vloeren zijn wij inmiddels uitgegroeid tot uw trotse partner.

De vraag naar onze afzonderlijke specialismen is de afgelopen jaren gestegen, maar ook de vraag naar onze totaaloplossingen is sterk gegroeid. De ontwikkeling van ons bedrijf is volop in beweging en als organisatie blijven wij continue vooruitkijken en innoveren. Wij willen de kracht van het collectief nog duidelijker door laten klinken in de markt en daarmee hebben we besloten om onze bedrijfsnamen om te zetten in één duidelijk herkenbare naam:

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij in geheel Nederland actief als:
  • NVT Onderhoudsgroep Noord BV (voorheen NBK Noord BV, Van Tour Groningen BV en NBK Isolatie- & Straaltechniek Noord BV)
  • NVT Onderhoudsgroep Oost BV (voorheen NBK Oost BV, Van Tour Apeldoorn BV en NBK Isolatie- & Straaltechniek Oost BV)
  • NVT Onderhoudsgroep West BV (Van Tour Utrecht BV, Van Tour Den Haag BV en NBK West BV)
  • NVT Onderhoudsgroep Zuid BV (Van Tour Eindhoven BV en NBK Zuid BV)
Naast deze werkmaatschappijen ontwikkelt dochteronderneming NVT Engineering zich door als kennispartner op het gebied van complexe renovatie vraagstukken en duurzaam onderhoud van vastgoed. Door de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en partners, bouwen we door aan de ontwikkeling van het sterke merk en de herkenbare kwaliteit.

Wilt u meer weten over de afzonderlijke specialismen of de duurzame totaaloplossingen van NVT Onderhoudsgroep of wenst u vanuit NVT Engineering ondersteuning bij uw complexe renovatie vraagstukken? Wij helpen u graag verder!

Tel. : 015-3108332
info@onderhoudendgoed.nl
www.onderhoudendgoed.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Lightronics B.V.
Altijd de juiste lichtoplossing ...
Veelzijdig galerijvloeren en balkonvloeren voor wbv en vve
Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...
Falco BV
Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...