NEH Shared Services voor vierde maal op rij FD Gazelle

NEH Shared Services voor vierde maal op rij FD Gazelle

Gepubliceerd op:

Ontzorgen werkt! NEH Shared Services uit Leusden heeft voor het vierde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen. De FD Gazelle Awards worden dit jaar aan de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland uitgereikt; een toename van circa 33% ten opzichte van 2014.
NEH bestaat 18 jaar en hoe kan dé ICT ontzorger voor woningcorporaties dit beter vieren, dan met de ontvangst van een vierde opeenvolgende FD Gazelle Award. Voor het behalen van de FD Gazelle Award van 2015 moest NEH wederom een omzetgroei laten zien van ten minste 20% in de afgelopen drie boekjaren en winstgevend zijn. Met 55 medewerkers, inclusief de vijf oprichters, is NEH Shared Services marktleider outsourcen kantoorautomatisering voor woningcorporaties.

Waar komt het succes vandaan? “Met meer dan 50 woningcorporaties geoutsourcet is techniek voor ons een gegeven. Het werkt altijd. Dit aangevuld met de meest klantgerichte ServiceDesk in de corporatiesector, wat leidt tot een gebruikers tevredenheid van een 8, weet NEH zich te onderscheiden op additionele vlakken. Denk hierbij onder andere aan integratie van Office365 met bedrijfsapplicaties (NEH Workspace 365), zelf service (NEH SelfService) en WBP als onderdeel van informatiebeveiliging”, aldus Algemeen Directeur Jan Pieter Cleveringa. 

“De Gazelle Award is naast de lange betrouwbare staat van dienst een teken voor klanten dat zij een stabiele partner hebben, waarmee ze naar de toekomst kunnen kijken. Onze groei, in zowel omzet als medewerkers, danken we aan onze duidelijk mensgerichte focus op de woningcorporatiebranche. Het draait om de tevredenheid van de medewerkers van woningcorporaties en hoe deze willen werken. Dit past ook volledig bij onze missie: Wij scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen.”

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...