Veilige Drinkwaterinstallaties

Veilige Drinkwaterinstallaties

Gepubliceerd op:

AquaServa - onderdeel van de Value8 Tech Group - is afkomstig uit de watersector. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1999 houden wij ons bezig met bacterievrij water, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van waterinstallaties. Onze dienstverlening bij installaties strekt van keuring en advies op basis van regelgeving, tot besparing en uitvoering van installatie-aanpassingen.

Advies
Met controle van de ontwerptekening en bouwbegeleiding zorgt u voor een hostpot-vrije installatie, zonder onnodig hoge beheerskosten met een Risicoanalyse en Beheersplan zonder gebreken.

Oplossing
Mocht toch legionella op uw locatie worden geconstateerd kan AquaServa u helpen met calamiteitenborging d.m.v. Legionella veilige douchekoppen en filters zodat bewoners zonder problemen kunnen blijven douchen. Met een besmettingsanalyse, eventuele installatie aanpassingen en het desinfecteren van de drinkwaterinstallatie wordt de situatie compleet opgelost.

Totaal Beheer
AquaServa kan voor u al het benodigde legionellabeheer uitvoeren. Met onze gespecialiseerde monteurs voeren wij de vereiste installatieaanpassingen uit conform de wet- en regelgeving. Vervolgens kunnen we voor u watermonsters nemen, de keerkleppen controleren en u totaal ontzorgen door ook alle beheersmaatregelen zoals spoelwerkzaamheden en temperatuurregistraties uit te voeren. Dit alles digitaal en online overzichtelijk in het AquaServa Gebouwdossier.

Meer dan water
Naast legionellapreventie is AquaServa ook gespecialiseerd in het uitvoeren van Gas- Water- en Elektrakeuringen, Energie Prestatie Advies EPA-W en EPA-U, Brandveiligheids- en NEN3140-keuringen.

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens.
Wij helpen u graag verder!


Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.