Liftuitval: voor iedere liftstoring een geschikte noodlift te huur

Liftuitval: voor iedere liftstoring een geschikte noodlift te huur

Gepubliceerd op:

In iedere flat met een personenlift kan een liftstoring plaatsvinden. Gelukkig komt dit bij vrijwel alle liftstoringen door het veiligheidssysteem dat in werking treedt. 

Na de liftstoring staat RECO Lift Solutions voor u klaar om binnen één werkdag een noodlift te plaatsen. Van eenvoudige trapklimmer tot een tijdelijke personenlift voor 13 personen. Maar welke noodlift past het beste in uw situatie? In dit artikel geven we pasklaar advies zodat u altijd de juiste noodlift voor uw situatie huurt.

Met spoed een noodlift huren? Bel direct met: 0182 - 744 050

Binnen 4 uur op locatie
Directe actie nodig na een liftstoring? Binnen een paar uur is onze lifthulp aanwezig op uw locatie om bewoners te helpen met traplopen of voor het halen van de post. Wanneer de bewoners geen trap kunnen lopen, neemt onze lifthulp ook een handige trapklimmer mee.Snel inzetbare noodliften: trapliften

Wanneer u voor trapliften kiest, beginnen onze monteurs binnen een paar uur met monteren. De bewoners zijn hiermee snel geholpen, want een traplift monteren kost ook slechts 30 minuten per etage. Met een eigen transportdienst en een spoedvoorraad van 350 trapliften kunnen we snel reageren bij liftstoringen.

Voor bewoners met een scootmobiel is het natuurlijk onmogelijk om hun scootmobiel met de traplift mee naar boven te nemen. Om hun scootmobiel veilig te stallen op de begane grond verhuren we ook tijdelijke scootmobielstallingen. Voor het gemak leveren we ook leenrollators, zodat bewoners makkelijker op hun etage van de lift naar hun woning lopen.

Noodliften en liftopstellingen voor langere periodes
Staat de lift na een liftstoring voor langere tijd stil? Dan is het handiger om een grotere noodlift te plaatsen met een cabine. Onze tijdelijke personenliften bieden niet alleen meer comfort, maar ook genoeg ruimte voor maaltijdkarren of een brancard in het geval van een calamiteit.
Met spoed een noodlift huren? Bel direct met: 0182 - 744 050Meer capaciteit en meer comfort: tijdelijke personenliften
Maar hoe wordt die lift tegen uw pand geplaatst? Niet iedere flat heeft galerijen of een geschikt trappenhuis voor het plaatsen van een noodlift. Om op iedere etage een stopplaats aan te bieden, inventariseert onze liftadviseur binnen 24 uur na de liftstoring wat er nodig is voor een toegankelijke noodlift.Met verschillende typen personenliften zijn we op iedere situatie voorbereid. De één is binnen 4 uur opgebouwd, de ander is op te bouwen tot 25 etages. Afhankelijk van de bouw van uw pand bepaalt onze liftadviseur welke noodlift het meest geschikt is. Heeft u een lift nodig met een langere opbouwtijd? Bijvoorbeeld door het aantal etages. Dan plaatsen we eerst trapliften tot de definitieve noodlift gereed is.

Meer mobiliteit: voor iedere liftstoring een oplossing
Omdat niet ieder pand hetzelfde is, is het belangrijk dat we goed overleggen met uw facilitaire dienst of huismeester wat de beste liftopstelling is. Is het trappenhuis bijvoorbeeld afgesloten? Of staat er een overkapping in de weg? Dan overleggen we met uw huismeester of we deze kunnen verwijderen of overbruggen. Is de galerij onbereikbaar of geheel afwezig? Dan plaatsen we een tijdelijke galerij.Tijdelijke galerijen en overbruggingen van meer dan 5 meter realiseren wij in samenwerking met ons zusterbedrijf, RECO Materieelverhuur. RECO is specialist in steigermaterieel en verhuurt onder meer publieksvriendelijk steiger en trappentorens. Daarmee maken we ieder pand toegankelijk voor elke bewoner.

Wilt u graag een persoonlijk advies over het plaatsen van noodliften bij uw pand? We gaan graag met u in gesprek om uit te zoeken welke noodlift en opstelling de beste oplossing bieden. Zo weet u ook beter waar u aan toe bent wanneer er een liftstoring plaatsvindt. Neem gerust contact op met onze liftadviseurs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...