Snel, efficiënt en verantwoord renoveren dankzij innovatieve kozijnsystemen

Snel, efficiënt en verantwoord renoveren dankzij innovatieve kozijnsystemen

Gepubliceerd op:

Bij renovaties is het van belang dat werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk worden gerealiseerd. Zo hebben bewoners weinig last van de renovatie en is de klus snel geklaard. Om dit proces te versnellen zijn er verschillende systemen speciaal ontwikkeld voor grote renovatieprojecten.

Eenvoudig woningen onderhouden
Het onderhouden van (sociale) huurwoningen is een belangrijke taak van woningcorporaties. Anders dan bij koopwoningen, zijn huurders afhankelijk van woningcorporaties als het gaat om voorzieningen of huisonderdelen die vervangen moeten worden. Wanneer corporaties in (sociale) huurwoningen investeren, hebben huurders ook meer motivatie om het huis goed te onderhouden.

Investeringen of renovaties kosten traditioneel gezien echter veel tijd en geld. Kozijn- en deursystemen fabrikant GEALAN heeft daar een oplossing op gevonden; S 9000 NL reno. Dit is een krachtig en innovatief kozijnsysteem dat binnen één of twee dagen is geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor een innovatief kozijnsysteem?
Dankzij het S 9000 NL reno systeem worden kozijnen in een handomdraai vernieuwd. Voornamelijk wanneer het om grootschalige renovaties gaat, is dit innovatieve systeem een uitkomst. Het kadert de verouderde kozijnen namelijk in één keer af, waardoor het bestaande kozijn gewoon kan blijven zitten. Optimaliseer het wooncomfort van huurders en profiteer van de volgende unieke voordelen:
  • Het systeem is binnen 1-2 dagen geplaatst dankzij een snelle demontage, montage en afwerking.
  • Omdat het systeem zo snel geplaatst is, is er weinig overlast voor de bewoners. Dankzij S9000NL Reno genieten zij in no-time van nieuwe kozijnen, verbeterde isolatie en een lagere energierekening.
  • De verbeterde isolatie is deels te danken aan de afdichting naar bestaande muren door middel van een ‘Deventer’ rubber.
  • Asbestsanering is verleden tijd. Dit scheelt veel geld, maar ook tijd.
  • Zowel het kozijnkader als de afwerking heeft een minimalistisch design. Omdat er slechts een enkel kader geplaatst hoeft te worden, creëert het systeem geen strepen, vervuiling of vieze kitnaden.
  • Het systeem is innovatief, snel geplaatst en levert niet in op uitstraling. Dankzij het eenvoudige kliksysteem en het smalle kozijnkader valt het niet op.
Alle S 9000NL reno kleurmogelijkheden vind je gemakkelijk op de website van GEALAN.

Wilt u direct aan de slag met de S 9000NL reno oplossing
GEALAN werkt nauw samen met een groot aantal raamfabrikanten in Nederland. Stuur u email naar reno@gealan.nl en vraag naar de mogelijkheden.


Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...