WEBO, uitvinders in de timmerindustrie

WEBO, uitvinders in de timmerindustrie

Gepubliceerd op:

Waar het begon met standaard HSB-elementen en houten kozijnen heeft WEBO weten te bewijzen dat het meer kan dan dat alleen. Houten kozijnen en HSB-elementen zijn voorbeelden van oplossingen die WEBO hedendaags nog steeds levert. Maar op basis van de probleemstellingen die bij de klant speelde, heeft het Steigerloos ontwikkeld. Een product wat doormiddel van co-creatie ofwel partnership zijn weg naar de markt heeft gevonden.

De wens van de klant en eindgebruiker is bij de engineering van Steigerloos centraal gesteld. We zijn in een economie beland waar doorlooptijden, veiligheid, kosten, duurzaamheid en esthetisch aanzicht steeds belangrijker worden. Steigerloos geeft de oplossing. De prefab-elementen worden af-fabriek compleet aangeleverd op de bouwlocatie en kunnen met minimale handelingen veilig voor een casco-constructie gemonteerd worden, en dit zonder het gebruik van een steiger. De omgeving ondervindt minimale overlast, doordat er geen langdurige werkzaamheden plaats hoeft te vinden. Ervaring leert dat er vooral bij hoogbouw en grote renovatie projecten gekozen wordt Steigerloos bouwen en renoveren. Ook bij nieuwbouw projecten kan Steigerloos bouwen uitstekend worden toegepast.

Bewoners hebben ook zeer goede ervaringen met Steigerloos. Eén van hen vertelde ons het volgende: “Met minimale overlast heb ik binnen enkele werkdagen een compleet nieuwe woning gekregen. Uiteindelijk heeft het zelfs een besparing opgeleverd van 70 euro per maand op de energierekening.” Voor de bewoner zijn de voordelen tweedelig: zowel de energierekening als een compleet nieuwe woning. Voor u als bouwer, architect of projectontwikkelaar heeft het een breed scala aan mogelijkheden en voordelen. Wij praten u daar graag over bij. 

Innoveren zit in de genen van WEBO en tijdens de Bouwbeurs geven wij een exclusieve inkijk in de mogelijkheden van onze producten. Wij zien u dan ook graag weer op de Bouwbeurs van 6 tot en met 10 februari 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht. De exposure van onze innovaties zijn te bekijken in hal 8 booth F017. Onze deskundige verkopers praten u graag bij over de mogelijkheden van onder andere Steigerloos en een tal van andere innovaties. Vraag uw gratis tickets aan op: http://www.webo.nl/aanmelden-bouwbeurs/

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...