Webinar speciaal voor de corporatiesector georganiseerd door Hemmink

Webinar speciaal voor de corporatiesector georganiseerd door Hemmink

Gepubliceerd op:

Speciaal voor de corporatiesector in Nederland geven we in november een tweetal webinars. Actuele onderwerpen waar  bij veel corporaties over gesproken wordt en waar we regelmatig vragen over krijgen.

  1. Geschakelde rookmelders als alternatief voor een BMI3 november | 15 uur
    Nog niet zo lang geleden deed een rookmelder alleen waar deze in de basis voor gemaakt is: het zelfstandig detecteren van rook. Ondertussen zijn ze onderling koppelbaar, te combineren met deur drangers en (op afstand)uit te lezen. Hierbij rijst de vraag wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen geschakelde rookmelders en een Brandmeldinstallatie (BMI). Wanneer pas je welke installatie toe? Samen met Peter Schut, brandweerofficier en veiligheidsadviseur, antwoord geven op deze vragen.
     
  2. Zorgplicht en verplichting plaatsing rookmelders | 19 november | 15 uur
    Begin dit jaar is een wetsvoorstel ingediend die het verplicht stelt om per 1 juli 2022 rookmelders te hebben geplaatst in alle woningen, ook in voor 2003 gerealiseerde woningen. Hierbij is tevens de zorgplicht van de eigenaar van het vastgoed steviger vastgelegd. Wat betekent deze zorgplicht concreet? Hoe is deze zorgplicht slim te ondervangen? Wij leggen het uit tijdens ons webinar van 19 november.
Inschrijven kan via hemmink.nl/evenementen


Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Daikin Nederland
Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...
Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...