IBIS-MAIN 7,  Nieuwste generatie, ‘state of the art’, web-based, meest gebruikersvriendelijke programmatuur van Nederland!

IBIS-MAIN 7, Nieuwste generatie, ‘state of the art’, web-based, meest gebruikersvriendelijke programmatuur van Nederland!

Gepubliceerd op:

Voor wie is IBIS-MAIN 7?

Is het voor u ieder jaar weer een uitdaging om voor uw areaal een meerjaren-onderhoudsbegroting op te stellen? Worstelt u ook met het beheersbaar maken en houden van planmatig onderhoud?

Het kan een lastig, technisch en tijdrovend proces zijn om deze begrotingen te realiseren. Zowel voor strategisch voorraadbeleid als voor de uitvoering van bijbehorende werkzaamheden is het een hele klus om de juiste rapportages te maken. Wilt u dit op proces beter beheersen en op een eenvoudige en adequate wijze uw begrotingen opzetten met de nieuwste meest gebruikersvriendelijke programmatuur van Ibis, maak dan kosteloos kennis met IBIS-MAIN 7 via een webinar.

Hoe volg ik de webinar?
Het enige wat u moet doen, is onderstaande link volgen. Uw naam en e-mailadres invullen en vervolgens de aanmelding verzenden. Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij u via e-mail uitnodigen voor de webinar.

Inschrijven webinar IBIS-MAIN 7


Een greep uit ons leveranciersregister

Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...
Zelfstroom
Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014 energie om de energietransitie te versnellen ...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...