Ubbink partner van Bikkels in de Bouw

Gepubliceerd op:

Op 15 december jl. is het nieuwe platform Bikkels in de Bouw gelanceerd, waarvan Ubbink partner is geworden. Dit nieuwe initiatief biedt de ZZP’ers in de bouw een platform om zich te laten informeren over nieuwe en vernieuwde (bouw)producten en de toepassing daarvan. Ook zaken als boekhouden, pensioen, verzekeringen tot en met briefpapier en vervoer komen aan bod. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid voor leveranciers om hun oplossingen te profileren. Kortom, Bikkels in de Bouw beoogt een brug te slaan tussen de zelfstandige vakman en de toeleveranciers.

Online met website en sociale media
Op de website kunnen de bezoekers snel handige productinformatie vinden en zich aanmelden voor het digitale Bikkel Nieuws. Ook via sociale media zoals Facebook en Twitter worden zij geïnformeerd over vakinhoudelijk nieuws, lucratieve aanbiedingen en zaken die bij ondernemen komen kijken.
De informatie over ondernemen maakt Bikkels in de Bouw niet zelf. Het platform werkt nauw samen met ‘Zelfstandigen Bouw’, de organisatie die ZZP’ers in de bouw ondersteunt met advies en juridische bijstand. Informatie over producten, toepassingen, innovaties en aanbiedingen is afkomstig van alle aangesloten partners van Bikkels in de Bouw.

Regionale thematische Bikkel middagen
Jaarlijks worden er zo’n 40 zogenoemde Bikkel middagen georganiseerd. Deze middagen zijn niet alleen verdeeld over de verschillende regio’s, maar ook per thema. In het eerste kwartaal zijn dat de Zolderverbouwing en de Aanbouw. Het thema Keuken/Badkamer staat als derde op de planning. Door deze regionale en themagerichte aanpak kan de vakman zelf bepalen of deze middag iets voor hem is en biedt het Ubbink de mogelijkheid om oplossingen te demonstreren die voor deze vakman echt interessant zijn.

Website: www.bikkelsindebouw.nl
Twitter: www.twitter.com/bikkelsindebouw
LinkedIn: www.linkedin.com/company/bikkels-in-de-bouw
Facebook: www.facebook.com/bikkelsindebouw

Over Ubbink
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht  en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden wij u dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.
Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

Een greep uit ons leveranciersregister


Nathan levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...