Chapps NV

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. Apps »
  4. Chapps NV

Chapps NV

Bezoekadres
K.Pakhuis Tour & Taxis | Havenlaan 86C, Bus 315B
B-1000 Brussel
Chapps staat voor "Checking Apps"

We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector.

Zodat u de huurinspecties niet langer op papier maar met een tablet kan doen. En zowel u als de huurder over een gedetailleerd rapport beschikt, compleet met foto’s en handtekeningen.

Of waarmee u uw gebouwen digitaal inspecteert en beheert. En constateringen meteen in jobs omzet. Om daarna alles centraal op te volgen via een handige backoffice. Onze Building Inspector is de app waarop elke vastgoedbeheerder zat te wachten.

Ontdek wat Chapps ook voor uw woningcorporatie betekent:

Chapps Rental Inspector
Uw huurinspecties digitaal via een handige app op uw tablet. Compleet met foto’s, gedetailleerde notering van schade en het toewijzen van jobs. Het rapport kan meteen ter plaatse worden getekend en verstuurd. De leidende oplossing voor huurinspecties in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwisterland en Frankrijk. Onmisbaar voor uw huurmutaties.

Chapps Building Inspector
Met de Building Inspector op de tablet of smartphone neemt u de volle controle over het beheer van uw gebouwen. Voer regelmatige inspecties uit, identificeer problemen en risico’s op het vlak van veiligheid, gezondheid en uw aansprakelijkheid. Wijs herstellingen en vervangingen meteen toe aan het juiste team.

Chapps Maintenance Organizer
Met deze handige webtool wijs je issues toe aan het juiste teams. Compleet met gedetailleerde omschrijving en foto’s van de issue, alsook de prioriteit en een deadline. Stuur de jobs direct door naar de Maintance Now app van uw elektricien, timmerman, schilder, schoonmaakteam … enz.

Chapps Residenz
De app om uw huurders op de hoogte te houden. Van geplande werken, belangrijke gebeurtenissen en belangrijke documenten. Bovendien is er een meldingssysteem waar de huurder schade of problemen in het gebouw of zijn woning melden kan. Die meteen in de Maintenance Organizer behandeld worden.

Ontdek meer op www.chapps.com

Foto's van Chapps NV

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Gom: jouw schoonmaakpartner bij woningcorporaties ...

IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...