Ontzorgen staat voorop bij Remeha

Ontzorgen staat voorop bij Remeha

Gepubliceerd op:

Met de Tzerra Plus brengt Remeha dé standaard in kwaliteit. Door hoogwaardige, geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten, is de Tzerra Plus een zorgeloze ketel voor een nog hogere betrouwbaarheid. Wilt u nog een stapje verder gaan in het ontzorgen van uw huurders, maar ook van uw installateur en uzelf? Kies dan ook voor het unieke montageframe van Remeha voor de Tzerra Plus.

Vulslangen zijn niet meer nodig
Het Tzerra montageframe is een uniek en zeer uitgebreid frame, dat handig is voor zowel de installateur als de eindgebruiker. Door dit frame is het vullen en bijvullen van de installatie mogelijk via een geïntegreerde en handige semi-automatische bijvulinrichting. De installateur en/of huurder hoeft niet meer te werken met een vulslang en een aparte vul- en aftapkraan. Via een simpele één-knops-bediening kan water worden (bij)gevuld.Naast het feit dat het frame is uitgerust met een semi-automatische (bij)vulinrichting, is het frame ook voorzien van een gaskraan, aanvoer- en retourafsluiters, aftappers en een thermo-manometer. De bijbehorende leidingset wordt geleverd inclusief inlaatcombinatie en afvoercollector. Tevens is het frame te combineren met een afstandframe en/of expansievatmodule.
Door al deze functionaliteit wordt niet alleen de installatievriendelijkheid verbeterd, maar wordt ook een optimale installatieflexibiliteit gecreëerd. Doordat met het frame de installatie al vóór de plaatsing van de ketel aangesloten, gevuld en afgeperst kan worden, voorziet het frame ook in een anti diefstal functie. Een bijkomend voordeel van het frame is verder, dat de ketel afgetapt kan worden voor servicewerkzaamheden, zonder dat de installatie zelf afgetapt behoeft te worden. Ontzorging alom.

Met recht een Plus
De Tzerra Plus is een zorgeloze ketel en staat voor een hoge betrouwbaarheid. Het is een zeer compacte onderhoudsvriendelijke combiketel voor verwarming en warm water. Een ander voordeel van deze Remeha ketel is dat hij bijna overal in een woning te plaatsen is, door z’n compacte afmetingen en flexibele toepassingsmogelijkheden.
Door de cv-ketel standaard te voorzien van een zeer energiezuinige A-klasse pomp, voldoet de Tzerra Plus nu al aan de ErP-eisen voor energiezuinigheid. Deze ErP-eisen zijn vanaf 1 augustus 2015 wettelijk verplicht. Er zijn drie Tzerra Plus uitvoeringen in oplopende klassen.

De winstpunten van Tzerra Plus
  • Snel warm water van constante temperatuur
  • Energiezuinige A-klasse pomp
  • Compact (hxbxd: 55x37x27 cm) en licht in gewicht
  • Uitermate installatie- en servicevriendelijk
  • Zeer geruisarm
  • Geschikt voor modulerende regelaars (zoals Remeha iSense, qSense) en Aan/Uit-thermostaten
  • Twee extra draaiknoppen t.b.v. temperatuurinstelling
  • Extra bediening en regeltechnische mogelijkheden
  • Geïntegreerde OpenTherm (SmartPower) interface voor communicatie/voeding thermostaat
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Tzerra Plus met montageframe? Kijk dan op nl.remeha.com of bel met Remeha.Remeha B.V.   Postbus 32  7300 AA Apeldoorn
T: 055-549 69 69
E: remeha@remeha.nl
I: nl.remeha.com

Een greep uit ons leveranciersregister

Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
NEH Shared Services
Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...