Kennemer Wonen binnen vier maanden live met Dynamics Empire

Kennemer Wonen binnen vier maanden live met Dynamics Empire

Gepubliceerd op:

Een goede samenwerking!

Eind 2017 gaven Dick Tromp, directeur-bestuurder Kennemer Wonen, en Anton Vreugdenhil, algemeen directeur cegeka-dsa, elkaar de hand voor de implementatie van Dynamics Empire die in een periode van vier maanden moest worden gerealiseerd.

Beide partijen waren zich ervan bewust dat de overeengekomen planning ambitieus was en maakten daarom duidelijke afspraken over de samenwerking binnen het project en de toepassing van standaarden.

Kennemer Wonen koos unaniem voor Dynamics Empire en sprak daarmee het vertrouwen uit in zowel het product als de dienstverlening van cegeka-dsa. In de praktijk is volgens Dick Tromp dit vertrouwen volledig waargemaakt. Hij is vooral trots op zijn organisatie die in zeer korte tijd zo’n prestatie heeft geleverd. “Dit was mede mogelijk door de lijnen kort te houden, standaarden te gebruiken en de uitstekende samenwerking met cegeka-dsa”, zegt Dick Tromp.

“Naast een goede samenwerking en het toepassen van standaarden is de aandacht voor en begeleiding van de nieuwe gebruikers essentieel voor een succesvol project”, aldus Anton Vreugdenhil. Bij Kennemer Wonen hebben we laten zien dat dit in de praktijk ook wordt waargemaakt, met als resultaat een heel tevreden klant.


Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...