Tonzon

Tonzon

Bezoekadres
Ir. Schiffstraat 220
7547 RD Enschede
Contactgegevens
Telefoon: 053 - 433 23 91
TONZON is jouw betrouwbare partner in isolatie. Zij zijn sinds 1980 de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal gebaseerd op een dunne maar sterke folie. De benodigde lucht wordt op de plaats van bestemming opgesloten in de Thermoskussens. TONZON heeft als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. Deze isolatietechniek biedt een hoge isolatiewaarde met weinig ruimteverlies en is het meest duurzaam. TONZON is in Nederland met de Thermoskussens vooral bekend als de pionier op het gebied van vloerisolatie. Maar intussen worden ook voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden geïsoleerd als een thermosfles. Het isolatiemateriaal is ideaal voor renovatie, afbouw en prefab bouw in koude en warme klimaatzones.

Uit onderzoek van het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie blijkt dat TONZON producten de laagste milieubelasting hebben van alle isolatiematerialen. Daarom zijn de Thermoskussens als enige vloerisolatie bekroond met het keurmerk voor duurzaam bouwen.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Heating. Cooling. Caring ...

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...

We hebben oplossingen voor elk dak, onder één dak ...

Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...