Tonzon

Tonzon

Bezoekadres
Ir. Schiffstraat 220
7547 RD Enschede
Contactgegevens
Telefoon: 053 - 433 23 91
TONZON is jouw betrouwbare partner in isolatie. Zij zijn sinds 1980 de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal gebaseerd op een dunne maar sterke folie. De benodigde lucht wordt op de plaats van bestemming opgesloten in de Thermoskussens. TONZON heeft als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. Deze isolatietechniek biedt een hoge isolatiewaarde met weinig ruimteverlies en is het meest duurzaam. TONZON is in Nederland met de Thermoskussens vooral bekend als de pionier op het gebied van vloerisolatie. Maar intussen worden ook voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden geïsoleerd als een thermosfles. Het isolatiemateriaal is ideaal voor renovatie, afbouw en prefab bouw in koude en warme klimaatzones.

Uit onderzoek van het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie blijkt dat TONZON producten de laagste milieubelasting hebben van alle isolatiematerialen. Daarom zijn de Thermoskussens als enige vloerisolatie bekroond met het keurmerk voor duurzaam bouwen.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Mobiel parkeren via sms, app en internet!

MASTUM ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...

Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...

Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...

Verduurzaam uw woning met een zonneboiler en zet gratis zonnewarmte om in warm kraanwater ...

Biedt energiebesparende warmtepompen en aircosystemen aan, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat ...