We willen niet uit de hoogte doen, maar voor de Ubbink Kompakt 2.0-serie maken we graag een uitzondering!

We willen niet uit de hoogte doen, maar voor de Ubbink Kompakt 2.0-serie maken we graag een uitzondering!

Gepubliceerd op:

Deze serie van award winning schoorstenen en verzamelkappen is een heuse blikvanger, die bijdraagt aan de uitstraling van individuele woningen en de totale woonwijk. Wie wil ‘m niet in de buurt!
Angelique Wevers, al 23 jaar bewoner van de Kweekweg: “Ik stoor me aan de schots en scheef staande pijpjes op het dak. Dat geeft onze wijk een rommelige uitstraling”. Met deze slimme en eigentijdse oplossing voor uw woonwijk hoeft Angelique zich niet langer te storen. De Kompakt 2.0-serie zorgt voor optimale prestatie en een fraaie uitstraling van uw wijk!

Slimme en eigentijdse oplossingen voor dakhellingen 15°-55°!
De Kompakt 2.0-serie biedt een oplossing voor alle dakhellingen (15°-55°); one type fits all! Door de haakse doorbreking is de uitsparing minimaal. Alle varianten zijn voorbereid op de nieuwste isolatie-eisen voor het dak (Rc 6.0) uit het Bouwbesluit 2015 (EPC 0,4) en voldoen aan de relevante eisen met betrekking tot waterdichtheid en luchtdichtheid. Ideaal voor renovatie en vervanging, maar ook voor nieuwbouw waarbij hoge eisen worden gesteld aan de luchtdichtheid en isolatiewaarde van de woning. De moderne en fraaie vormgeving maakt van deze serie een eigentijdse topper, die staat voor veiligheid, zekerheid en gemak!

Assortiment
Kompakt 2.0 Rookgasafvoer
Universele verzamelkap voor rookgas- en ventilatiesystemen en rioolontspanning met geïntegreerd indekdeel. Er is ook een variant met een concentrische rookgasafvoeraansluiting beschikbaar. Doordat de breedte is afgestemd op de breedte van een standaard sneldekpan, is hij zeer geschikt voor prefab bouwen.
Kompakt 2.0 WTW/MV-Riool
Wanneer u geen cv-ketel meer heeft, maar wel ventileert via een C of D ventilatiesysteem, is er een uitvoering zonder rookgasafvoer en luchttoevoer voor de ketel, maar wel met een geïsoleerde leiding
ø 160 mm voor WTW of MV aansluiting. Deze variant heeft ook een aansluiting voor  rioolontspanning ø 110 mm.
Kompakt 2.0 MV Box
Met een variabele capaciteit tot 400 m3/h de ideale woonhuisventilator voor perfecte afzuiging in ‘natte ruimtes’, zoals badkamer, toilet en keuken! De geluidsisolatie en de bovendakse motor zorgen voor geluidsarme ventilatie. Uitbreiding is mogelijk met CO2 vraagsturing.
Kompakt 2.0 WTW/WP
Voor het energieneutraal maken van woningen worden steeds vaker luchtwarmtepompen toegepast. Het minimaliseren van de luchtweerstand in het toe- en afvoerkanaal is cruciaal voor een goede opbrengst en een diameter van 200 mm inwendig is noodzakelijk. Ubbink brengt deze standaard oplossing in de uitvoering Kompakt 2.0 WTW/WP met enkelwandige HDPE doorvoer rond 200 mm.

Luchtdichte afsluiting
Luchtdichting is een belangrijk onderdeel van het energiezuinig bouwproces. Helemaal nu de EPC-eis in het Bouwbesluit steeds verder wordt aangescherpt. Via kieren, spleten en naden verdwijnt opgewarmde binnenlucht naar buiten en dringt koude lucht naar binnen: dubbel energieverlies! Ook kunnen luchtlekken tocht en vochtproblemen in de constructie veroorzaken. Daarom is er voor iedere Kompakt 2.0 een passend Luchtdicht Manchet beschikbaar.

Voordelen van de Kompakt 2.0-serie
  • Minimale dakdoorbreking door haakse montage
  • Gegarandeerd luchtdicht met luchtdicht manchet
  • Scheve montage onmogelijk
  • Voldoet aan alle regelgeving
  • Fraaie uitstraling van uw wijk
Ubbink, voor uw gemak!

www.ubbink.nl/revolutieophetdak

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...