Bespaar op uw energiefactuur

Bespaar op uw energiefactuur

Gepubliceerd op:

Ecologie is belangrijk. Waar het voor bepaalde producten vroeger een pluspunt was, is het vandaag een vereiste geworden. Deze evolutie kunnen wij als verantwoorde producent alleen maar toejuichen. Sinds het prille begin van Quinn Radiators is het ons doel om krachtige, efficiënte en dus ook energiezuinige radiatoren te ontwikkelen. Daar zijn we, al zeggen we het zelf, aardig in geslaagd.

U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Met trots willen we u meedelen dat onze paneelradiatoren een gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ontvangen hebben van Bureau CRG. Onze radiatoren zorgen voor een aanzienlijk EPC-voordeel. Waar een doorsnee radiator over een afgifterendement van om en bij 95% beschikt, zijn de paneelradiatoren van Quinn gecertificeerd op maar liefst 100%. Dit levert een besparing op van minstens 5% op de energiefactuur.

Dit rendement is te danken aan afmetingen van onze waterkanalen. De afstand tussen onze waterkanalen bedraagt 25mm waar dit bij andere paneelradiatoren 33mm is. Hierdoor slagen we erin om meer waterkanalen op dezelfde oppervlakte te plaatsen, wat de warmteafgifte positief beïnvloedt.

www.quinn-radiators.com


Een greep uit ons leveranciersregister

NCCW
NCCW is al 50 jaar de betrouwbare partner voor woningcorporaties op het gebied van ERP-softwareoplossingen ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...