Bespaar energie met HOGRO-armaturen van Lightronics

Bespaar energie met HOGRO-armaturen van Lightronics

Gepubliceerd op:

In een wooncomplex is goede, veilige en energiezuinige verlichting essentieel. De HOGRO wand- en plafondarmaturen van Lightronics voldoen aan al deze eisen. 5 kenmerken én voordelen van onze HOGRO-armaturen.

1. HOGRO is bewezen kwaliteit
Lightronics is HOGRO. HOGRO wand- en plafondarmaturen van Lightronics hebben een bewezen kwaliteit. Zo bestaat de slagvaste TPS al 30 jaar en is het armatuur in de loop van de jaren steeds doorontwikkeld. Ook de PVX, TPB, TPK, TPN, TTN, WVK, GPA, en GPA/PK zijn onderdeel van de HOGRO-productlijn.

2. Exact de juiste hoeveelheid licht
Effectieve en energiezuinige verlichting gaan hand in hand bij HOGRO wand- en plafondarmaturen. De armaturen zijn uitgerust met energiezuinige LED-technologie, waarbij lichtkap en LED-unit op elkaar zijn afgestemd om licht te krijgen waar gewenst. Tevens kunnen de armaturen in diverse lumenstromen worden geprogrammeerd, zodat de hoeveelheid licht exact is afgestemd op de behoefte.

3. Bespaar extra met slimme systemen
Slimme systemen verlagen het verbruik verder. Er zijn diverse opties voor HOGRO-armaturen. Zo kunnen armaturen worden voorzien van een geïntegreerde schemerschakelaar waarmee het armatuur automatisch op licht en donker reageert. Ook de combinatie van bewegingsmelder en schemerschakelaar behoort tot de mogelijkheden. Zo is er altijd voldoende licht wanneer nodig, maar brandt de verlichting niet onnodig op vol vermogen. De meeste HOGRO-armaturen zijn uit te voeren met noodverlichting, die voor verlichting zorgt bij het wegvallen van de spanning.

4. Pas eenvoudig LED toe in bestaande armaturen
Energie besparen is de eenvoudigste manier om kosten te verlagen. LED-verlichting is tot 70% zuiniger dan conventionele verlichting. Het is echter niet duurzaam om armaturen te vervangen die nog niet aan het einde van hun levenscyclus zijn. Lightronics biedt daarvoor met de Oppluskit een oplossing. Met de Oppluskit kan op eenvoudige wijze een conventionele lichtbron vervangen worden door LED. De Oppluskit bestaat uit een LED-unitplaat en een voor LED geschikte lichtkap. Deze retrofit-oplossing geeft een HOGRO-armatuur een tweede leven en bespaart energie. Zo profiteert u met een geringe investering direct van de grote voordelen van LED zonder het complete armatuur te vervangen.

5. Lang naleverbaar
Lightronics geeft standaard 5 jaar garantie op LED-armaturen. Bovendien garanderen we een lange naleverbaarheid. Zo is een uniforme uitstraling voor de lange termijn gegarandeerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van HOGRO-armaturen voor uw toepassing?

Ga naar onze website www.lightronics.nl/hogro voor meer informatie of neem contact met ons op via 0416 56 86 00.

Een greep uit ons leveranciersregister

RECO Lift Solutions
Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...
Zwamtotaal
Ongemerkt kunnen houtaantasters zoals zwam, bruinrot en houtworm grote schade aanrichten ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...