Kruipruimte vrij van vocht – veilig, comfortabel en goed voor de portemonnee

Kruipruimte vrij van vocht – veilig, comfortabel en goed voor de portemonnee

Gepubliceerd op:

Bij inspectie bleek deze vloer aangetast door houtrot. Er was sprake van optrekkend vocht in de fundering. Wij injecteerde de fundering om het vocht voor de bewoners tegen te gaan. Collega Richard is hier aan de slag met de rotatielaser om de vloer uit te lijnen.

De stalen hoeklijnen voor het opleggen van de balken zijn al gemonteerd. Voor een droge kruipruimte en warme voeten isoleren wij met onze ISOCHIPS®, voordat de vloer wordt gemonteerd.

Door overmatig vocht in de kruipruimte kunnen diverse problemen ontstaan, zoals zwamaantasting (houtrot) in de begane grondvloer. Een droge kruipruimte betekent behoud van de constructie en energiebesparing door goede isolatiewaarden. Tijdig ingrijpen voorkomt grote schade en zorgt voor een geslaagde renovatie van de kruipruimte tegen zo laag mogelijke kosten. Wij zorgen ervoor dat uw vloer en kruipruimte weer talloze jaren mee kunnen.

Speciaal voor woningbezit tot 1980 hebben wij een concept aan maatregelen ontwikkeld. Dit is afgestemd op het strategisch beleid van corporaties, renovatieaannemers, beleggingsinstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s en gemeenten. Bij kruipruimterenovatie werken wij volgens het stappenplan Renovatie, Onderhoud of Groot Onderhoud (ROGO). Goede communicatie, vakbekwaamheid en flexibiliteit maken Van Lierop tot een uitstekende co-maker in een ketensamenwerking bij grote en kleine renovaties.

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
BOB-KOB Opleidingen
BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...
Falco BV
Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...