NCCW besteedt technisch beheer van haar ERP-infrastructuur uit aan NEH

NCCW besteedt technisch beheer van haar ERP-infrastructuur uit aan NEH

Gepubliceerd op:

Vanuit haar hernieuwde focus op excellente bedrijfssoftware voor woningcorporaties, heeft ICT-dienstverlener NCCW besloten het technisch beheer van haar ERP-infrastructuur per 1 december 2018 uit te besteden aan NEH.

NCCW, toonaangevend softwarebedrijf voor woningcorporaties
Ilse Rosendaal, managing director bij NCCW vertelt: “Wij gaan voor een maximale beschikbaarheid en een betrouwbare hosting van onze applicaties voor onze klanten en zijn daarom blij dat we de volgende stappen op het gebied van de hosting met NEH kunnen nemen. Afgelopen zomer hebben wij ook al ons rekencentrum verhuisd naar twee toplocaties KPN CyberCenter in Aalsmeer en Haarlem. Op deze manier blijven we investeren en is de doorontwikkeling voor de lange termijn geborgd. Met NCCW kunnen we ons zo maximaal richten op onze kerntaak: het leveren van betrouwbare en eigentijdse ICT-oplossingen voor onze klanten.”

Kwaliteit, continuïteit en personeel
NCCW heeft een uitstekend track record met zeer hoge kwaliteit en continuïteit van haar dienstverlening. Niet voor niets is er gezocht naar een partner die dat minimaal kan evenaren.

Henk Schutten, operationeel directeur van NCCW, zegt hierover: “We zijn een jaar geleden begonnen met onze marktverkenning en uiteindelijk bleven er twee serieuze partijen over. NEH heeft zich onderscheiden door creativiteit, pragmatisme en het beste totaalaanbod. Het pragmatisme blijkt uit de manier hoe NEH met de overeenkomst en SLA omgaan. Bij NEH weten we precies waar we aan toe zijn en hoe ze zullen handelen, dat geeft veel comfort.”

“De creativiteit bleek uit het voorstel van NEH om ons beheerteam over te nemen. De mannen die het beheer al jaren uitstekend hebben gedaan zullen dit blijven doen, waarmee voor NCCW de continuïteit is geborgd. Daarbij is een belangrijke overweging in de keuze voor NEH ook geweest dat zij bekend zijn met de corporatiemarkt en reeds een significant deel van onze klanten als klant hebben. Wij voorzien dat we samen meer voor onze gezamenlijke klanten kunnen betekenen in de toekomst.”

Ilse Rosendaal vult aan: “Door het outsourcen van het technische beheer kan NCCW zich nog meer richten op haar primaire taak; het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van software voor woningcorporaties. Daar komt bij dat wij enorm blij zijn dat onze betrokken beheerders bij NEH een warm thuis zullen ervaren. NEH is een echte mensgerichte organisatie. Dit is voor ons enorm belangrijk.”

Kennis, kunde en groei
“Dit is een mooie overeenkomst voor beide partijen”, vertelt Jan Pieter Cleveringa, algemeen directeur van NEH. “Voor NEH betekent het een verdere groei in outsourcingsdiensten en een vergroting van onze zichtbaarheid. De opdracht past bij onze visie ‘Een landelijk ICT-platform voor woningcorporaties’ en daar komt bij dat je niet vaak de kans krijgt om een heel team van zeer ervaren, kwalitatief hoogwaardige en hooggekwalificeerde beheerders aan je team toe te voegen. We zijn hier dan ook zeer blij mee.”

De positieve ontvangst van haar nieuwe collega’s wordt nog eens onderstreept door Gerrit Kroes, directeur operations bij NEH: “Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Vanuit de mens gezien, maar zeker ook de grote technische kennis en ervaring die ze meenemen. Met de uitbereiding van ons beheerteam, kunnen wij onze jaarlijkse groei zonder problemen doorzetten.”

Over NCCW
NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een all-in concept waarmee ze woningcorporaties helpt om te digitaliseren en processen te verbeteren. Met zo’n 125 corporaties als klant en meer dan 100 medewerkers voegt ze met haar ICT-oplossingen, kennis en diensten waarde toe door corporaties beter te laten presteren. Dit doet ze door naar haar klanten te luisteren en hen ICT-oplossingen en dienstverlening te bieden die bij hen passen en meegaan in nieuwe ontwikkelingen.

Over NEH
NEH is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van medewerkers van haar klanten. Als een van de 10 grootste Microsoft Cloud partners in Nederland, loopt NEH voorop in het beschikbaar maken van Microsoft Cloud diensten in combinatie met de applicatielandschappen van haar klanten.

Een greep uit ons leveranciersregister

Falco BV
Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...
S&P Holland B.V.
Soler & Palau, de grootste fabrikant van ventilatoren van Europa ...
Derbigum Nederland
Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...