BSR werkt volgens een innovatief concept met een team van huurspecialisten!

BSR werkt volgens een innovatief concept met een team van huurspecialisten!

Gepubliceerd op:

Wordt u als woningcorporatie regelmatig geconfronteerd met huurachterstanden, het uitblijven van betalingen, servicekosten of overige diensten die onbetaald blijven?

BSR is de specialist in huurincasso voor woningcorporaties. BSR werkt met een team van huurspecialisten en samen met u bepalen wij een incassotraject op maat. Uw wensen en sociale afwegingen spelen hierin een grote rol!

Het doel is in ieder geval dat huurachterstanden teruggedrongen worden, want de praktijk leert dat grote huurachterstanden vaak niet meer in te lopen zijn.

Hoe werken wij?
U krijgt een vaste medewerker uit ons team van huurspecialisten toegewezen die het gehele traject voor u verzorgt en begeleidt. Uw aanspreekpunt kent uw organisatie en debiteurenbeleid. Hierdoor zijn de lijnen kort, is de aanpak van uw debiteurenportefeuille optimaal en kunt u altijd terecht voor gericht advies.

Benefits
Uiteraard volgt ons team van huurspecialisten de laatste ontwikkelingen en opleidingen op het gebied van huurincasso waardoor wij onze kwaliteit waarborgen.

Voor u als woningcorporatie organiseren wij ook workshops en trainingen gedurende het jaar. Onze cursus Huurincasso geeft antwoord op vragen zoals:
  • Hoe ga ik om met wanbetalers?
  • Hoe zit dat met incassokosten?
  • Hennepkwekers, wat doe je er aan?
  • Is een Kort Geding een goed idee?
Naast de juridische aspecten komen ook de praktische oplossingen aan bod. Van te voren kunt u vragen stellen waarop u tijdens de cursus een antwoord krijgt.
In uw dagelijkse werkzaamheden heeft u natuurlijk baat bij deze interactieve cursus, maar deze draagt ook bij in de samenwerking met uw vaste huurspecialist. Een goed voorbereiding, is het halve werk!

De eerstvolgende cursus is dinsdag 31 mei. Aanmelden kan hier.

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...