Verhoging energielabel bij kozijnen van 25+ jaar oud

Verhoging energielabel bij kozijnen van 25+ jaar oud

Gepubliceerd op:

Geen kozijnvervanging maar een volledige upgrade van bestaande kozijnen. Dat is kostenbesparend én verlaagt de ecologische footprint van het kozijnbezit. Werkzaamheden zijn in hoog tempo uit te voeren en het gewenste energielabel is per woning al in één dag bereikt. Hiermee levert SKK een waardevolle bijdrage aan de verduurzamingsambitie van haar opdrachtgevers.

Balans tussen isolatie en ventilatie
Momenteel worden 70 woningen aan de Jacob van Weesenbekestraat in Amsterdam verduurzaamd en samen met Takkenkamp Isolatie BV zorgt SKK voor optimale isolatie van de schil. SKK voorziet de kozijnen van HR++ glas met hoge isolatiewaarde en voor een goede kierdichting wordt hang- en sluitwerk vervangen in combinatie met nieuw aanslagrubber. Om een gezond binnenklimaat te bevorderen worden bovendien zelfregulerende ventilatieroosters geplaatst.

Bijdrage aan het SaVe-programma Eigen Haard
Samen Verduurzamen (SaVe) luidt het motto van Eigen Haard en SKK levert met trots een bijdrage aan die ambitie. Dankzij kozijnrevitalisering kan de opdrachtgever qua budget én qua tijd meer tempo maken. De kozijnwerkzaamheden zijn in één dag klaar en de overlast voor bewoners is minimaal. De gerevitaliseerde kozijnen gaan weer zeker 25 jaar mee en bewoners profiteren van de energetische verbetering terwijl ook de bediening en beveiliging weer als nieuw functioneren.

Voor meer informatie over dit project óf revitalisering van uw kozijnen neemt u contact op met Jeroen van Vliet, rayonmanager West (06-27008244 – vanvliet@skk.nl) of uw kijkt op SKK.NL voor gegevens van de rayonmanager in uw regio.

  

Een greep uit ons leveranciersregister

GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...
WTW
Bij WTW bieden we data- en kennisgedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal ...
Sempergreen Group
Making the world a little greener every day ...