Huurder overleden?

Huurder overleden?

Gepubliceerd op:


Huurder overleden, er zijn vermoedelijk geen erfgenamen. Uw wilt de zaak snel sluiten om de woning opnieuw te verhuren.


Wat te doen als er een huurder (alleenstaand en enig huurder) overlijdt en er zijn vermoedelijk geen nabestaanden. Of zijn ze er wel, maar de erfgenamen hebben de erfenis verworpen?
De wereld van de onbeheerde nalatenschappen waarin je als verhuurder vervolgens terecht komt, is een complexe weerbarstige materie.

In onze dagelijkse praktijk van het afwikkelen  van onbeheerde nalatenschappen, ontruimen, schoonmaken van woningen  en opslaan van inboedels, hebben wij alle consequenties ervan veelvuldig ondervonden.
Omdat we alle “in en outs” op dit gebied van wetgeving helder hebben, ontwikkelden we met die kennis en ervaring een vaste procedure om woningcorporaties compleet te ontzorgen en vrijwaren van alle risico’s die aan de afhandeling van de onbeheerde nalatenschappen kleven.

Een all-in afhandeling waarin overheden, notarissen, deurwaarder, ontruimer en boedelbeheerder hun rol hebben. Een formule waarmee u in één keer “af bent” van alle zorg, ballast verantwoordelijkheden en bijkomende risico’s.

Stuur een mail aan info@roessen.nl en vraag om aanvullende informatie en/of een vrijblijvend gesprek over deze dienstverlening.

Voor meer informatie, klik hier.

Een greep uit ons leveranciersregister

Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...